Ďalšie prekvapenie WWDC 2015 – program odmien pre používateľov Apple Pay

Už 8. júna začína očakávaná vývojárska konferencia WWDC 2015 a s ňou sa tak blíži aj ostro sledovaná úvodná prezentácia Apple, na ktorej by sme mali vidieť množstvo noviniek nielen zo sveta iOS a OS X. Podľa The New York Times sa bude Apple venovať aj svojej platobnej platforme Apple Pay. Okrem rozširovania jej dostupnosti pre viac používateľov z viacerých krajín očakávajú, že Apple odhalí aj nový program odmien. Podrobnosti zatiaľ známe nie sú, no aj vy ste sa už určite stretli s množstvom podobných vernostných systémov u konkurencie. Za platenie cez Apple Pay tak budú zákazníci môcť získavať rôzne odmeny a zvýhodnenia. Apple Pay sa darí už aj v súčasnosti, avšak vernostný systém odmien by mohol posunúť používanosť Apple Pay do nových výšin.

Apple už v rámci príprav na WWDC 2015 aktualizoval aj oficiálnu aplikáciu (zadarmo), ktorá je už prispôsobená aktuálnemu ročníku a prináša aj podporu Apple Watch.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.