Apple spustil nový program predĺženej záruky pre MacBooky Pro

Apple spúšťa nový program rozšíreného krytia opráv počítača MacBook Pro pri problémoch s videom. Program sa týka 15″ a 17″ modelov MacBook Pro vyrobených v roku 2011, 15″ MacBookov Pro s Retina displejom od polovice roka 2012 do začiatku roka 2013. Základnými príznakmi sú skreslený alebo pomiešaný obraz na obrazovke počítača, žiadny obraz na displeji MacBooku alebo na externom displeji a neočakávaný reštart počítača. Ak sa problém týka aj vášho MacBooku a spadá do programu, Apple ho opraví aj v prípade vypršania záruky. Podrobnosti nájdete na oficiálnych stránkach programu, overiť, či doňho spadá aj váš MacBook, môžete zadaním jeho sériového čísla na týchto stránkach.

komentáre
  1. crw: Hej vsimol som si to “tu” ale uz neskoro a nechcel som duplovat. Ono v 16 farbach fallback mode pri pokazenej DGPU na MB Pro late 2011 sa kapanek horsie cita :)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.