Apple ponúka príručku na výber vhodnej veľkosti náramku pre Apple Watch

Apple často zdôrazňuje, že Apple Watch budú zatiaľ najintímnejším zariadením Apple. Inými slovami, nebudete ich nosiť so sebou, ale na sebe. Vzhľadom na obrovský očakávaný záujem o túto horúcu novinku môžeme počítať s tým, že sa prvé zásoby vypredajú v priebehu niekoľkých hodín či dní, podľa toho, koľko miliónov kusov Apple stihne v prvej vlne dodať. Tu však vzniká problém – Apple Watch sa predávajú v rôznych veľkostiach nielen displeja, ale aj náramkov. Okrem dvoch veľkostí displeja, 38 a 42 mm, sú k dispozícii aj rôzne veľkosti pre rôzne prevedenia náramku. Ak chcete mať Apple Watch medzi prvými, zrejme si ich nestihnete vyskúšať v obchode a budete predobjednávať, a preto Apple zverejnil praktickú príručku, ktorá by vám mala pomôcť pri výbere vhodného náramku.

Príručka obsahuje rozpätie veľkostí jednotlivých prevedení náramkov. Niektoré sú k dispozícii v troch veľkostiach, S, M a L, niektoré v ich kombinácii ako S/M alebo M/L, a niektoré v univerzálnych veľkostiach pre väčší a menší displej. Pokrývajú tak obvod zápästia od 125 mm až po 215 mm. Svoju veľkosť si podľa príručky môžete vybrať aj vy. Potom už zostáva len výber konkrétneho prevedenia, ktoré sa vám najviac páči.

Obavy z nedostatku Apple Watch po ich uvedení podporuje aj správa taiwanských stránok Economic Daily News, podľa ktorej musel Apple znížiť očakávanú produkciu Apple Watch až o polovicu kvôli nedostatočným kapacitám na výrobu špeciálnych displejov, ktoré hodinky využívajú. Namiesto produkcie 2,5 až 3 miliónov kusov za mesiac tak boli očakávania znížené len na 1,25 až 1,5 milióna kusov za mesiac.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.