Aplikácia, ktorá vás chráni pred vami samými

Narastá počet aplikácií zaradených do kategórie tých, ktoré vás chránia pred vami samými. Existujú napríklad také, ktoré zadržia odoslanie správy, alebo merajú množstvo alkoholu z dychu. Do tejto kategórie patrí aj Flashgap. Zverejniť fotky z párty vám dovolí až po niekoľkých hodinách, aby ste mali čas premyslieť si, či ich naozaj chcete niekomu ukazovať.

Aplikácia bola inšpirovaná filmom Vo štvorici po opici, kedy sa partia chlapov vyberie na rozlúčku so slobodou. Po párty sa zobudia a zistia, že si nič nepamätajú. Spomenúť si, čo sa vlastne stalo, im pomôže okrem iného aj zopár fotografií.

flashgap003-780x455

Niekoľko podobných párty si zažil zrejme aj Julian Kebab, riaditeľ start-upu, vďaka ktorému aplikácia vznikla. Ako sám priznáva, myšlienka vytvoriť aplikáciu vznikla na základe vlastných skúseností s fotením sa počas vysokoškolských párty.

Vďaka aplikácii si vytvoríte album k udalosti, ktorý sa napĺňa fotografiami. Fotografie môžu pridávať a editovať ľudia, ktorým to dovolíte. Odfotené snímky sa ale najskôr zobrazia iba na 3 sekundy. Prístup k fotkám budete mať zase až na ďalší deň napoludní.

Aplikácia má už teraz stovky tisíc stiahnutí vo Francúzsku a Anglicku.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.