Aká je kapacita Apple Watch a ich rôznych edícií?

Keď si kupujete iPhone či iPad, je jasné, že najlacnejšie modely ponúkajú najnižšiu kapacitu. Vzhľadom na to, že Apple Watch sa v rôznych edíciách predávajú v cenách od 399 EUR po 18 000 EUR, mnohí očakávali, že medzi nimi budú aj technické rozdiely, napríklad práve v ich kapacite. Opak je však pravdou – všetky modely Apple Watch nezávisle od veľkosti a prevedenia ponúkajú 8 GB pamäte. Iba časť tejto kapacity je však k dispozícii používateľom. Presnejšie na hudbu máte k dispozícii 2 GB (200 až 500 piesní v závislosti od kvality) a na fotografie 75 MB (vyše 100 fotografií prispôsobených rozlíšeniu displeja). Fotky aj hudbu nahrávate do Apple Watch cez iPhone aplikáciu, a tak by mala byť ich zmena podľa aktuálnych potrieb jednoduchá a rýchla. Zbytok úložnej kapacity je vyhradený pre operačný systém a aplikácie.

komentáre
  1. Zamyslenie: Apple vyuzije “boom” noveho vyrobku tak, ze don supne min. potrebnej pamate (8GB). 2GB na hudbu je na rok 2015 sakra malo. Cena tychto pamati je nizka, hodinky vsak predaju ako novinku drahsie. Vyzdimaju z toho max. mozny zisk. Neskor budu zvysovat pamat, dalsia reklama, promo, … co vsetko sme vylepsili a zarobi sa opat maximum. Moj nazor, treba pockat. 400 Eur za hodinky, ktore vpodstate nepotrebujem, je myslim dost. Otazkou ale je, co ponuknu navyse a ci to za tu cenu naozaj stoji.

    0
    0
  2. mas pravdu!
    jednoznacne treba pockat
    jednoznacne treba pockat, kym sa tato spolocnost nespamata a nezacne ponukat zakaznikom produkty, pre ktore sme ju mavali radi. nove, zaujimave, napadite, inaksie… teda presny opak apple watch
    apple watch, kedze sa nulou delit neda tak= zero/shit

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.