Samsung si v nových reklamách uťahuje z noviniek od Apple

Samsung si nenechal ujsť príležitosť a snaží sa pritiahnuť pozornosť médií vyplývajúcu z predstavenia noviniek Applom na seba. Robí tak prostredníctvom nových reklám, v ktorých sa opäť snaží vysmievať Apple a upozorňovať na výhody produktov Samsung. V sérii krátkych spotov tak uvidíte, ako si Samsung uťahuje z nefungujúceho živého prenosu podujatia Apple, očakávaných vylepšení ako väčší displej či výkonnejšia batéria, ktoré už údajne konkurencia dávno má, chýbajúceho stylusu, pomalého nabíjania, obmedzeného multitaskingu a Apple Watch. To všetko v prostredí, ktoré pripomína Apple Genius Bar.

komentárov
  1. Tie prvé dve sú super :-D Ale tie ostatné 3 sú klasicky trápne ako sme už zvyknutý u Samsungu :D Tie ich hodinky sa ani len troška nedajú zrovnávať s aWatch. aWatch sú momentálne BEST aj ohľadom kustomizácie aj funkcií. Jediné čo mi na nich vadí že nebolo použité BT4 a pacli tam wifi. Pri použití tetheringu budú spolu s wifi (hotspot+hodinky) konzumovať veeeeľa energie. Pokiaľ to teda bude vôbec riešené týmto spôsobom.

    0
    0
  2. Supr reklamy :) Pobavilo mne to.
    Miluji apple, hodně jsme pracovali a můžu říct : už jsme téměř dohnali konkurenci a náš telefon je plně sronatelný s LG z roku 2012 !!
    Změnili jsme naprosto design /kde já ho jen viděl/ a zvětšili rozměry telefonů. Displeje velikosti 4″ a méně jsou naprosto nevhodné pro telefony a také ne ostré hrany !
    No a výdrž baterií ? Budem rozdávat zase baterie :)
    Ještě že mi stále slouží trojka a ještě lépe LG3

    0
    0
  3. stream som nepozeral prave kvoli tomu ze som vedel ze bude silna traffic a mozno aj snaha konkurencie pretazovat servery … :)
    produkty ktore vysli su namakane, cakal som uplny fail, no vzhlad iphonov sa mi paci
    pre mna bola dolezita jedine vydrz iPhone :)
    Apple Watch su nadherne konkurenciou apple nie je rolex ani swatch ani iny vyrobca doposial premiovych znaciek Skartka ti vyrabaju krasne mechanicke hodinky – to je ich segment, Apple (a aj ostatni ) tvoria digitalne hodinky s prichutou klasiky a moznostami buducnosti

    myslim ze šamšunt dobre spravil ze bol “prvy”, lebo konci so svojimi wearables :)

    0
    0
  4. S tým streamom sa Apple dosť strapnil. Pozerám každé WWDC aj KEYNOTE posledných 5 rokov ale doteraz to fungovalo vždy bezchybne.

    Najvačšia technologická spoločnosť na svete to mala zvládnuť bez problémov.
    Bol z toho úplný prepadák. Tu neobstoja žiadne výhovorky typu veľká traffic a podobne. Mali to mat jednoducho ošetrené. Vedia koľko majú užívateľov a akú záťaž musia zniesť ich serveri.
    Za Steva Jobsa by sa to nestalo. A ani sa to nestalo.

    K tým inováciám. Apple nikdy nebola firma ktorá predstavila niečo čo tu ešte nebolo. Ale vždy doviedla už niečo existujuce k dokonalosti a max. uzivatelskemu pohodliu.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť