Pozrite si fotoaparát a batériu, ktoré by mali byť súčasťou iPhonu 6

Očakávané vydanie iPhonu 6 sa pomaly, ale isto, blíži, a tak sa zvyšuje aj množstvo uniknutých súčiastok a doplňujúcich informácií o ňom. Podľa jednej z nich by mal iPhone 6 využívať senzor fotoaparátu Sony Exmor IMX220, ktorý má 13 megapixelov, 1/2,3“ plochu snímača a nahráva video v 1080p. Pre porovnanie iPhone 5s má senzor veľkosti 1/3,2“ s 8 megapixelmi.

Ďalšou uniknutou súčiastkou, ktorá by sa mala nachádzať vo vnútri iPhonu 6, je batéria s kapacitou 1810 mAh. Táto kapacita je v súlade so špekuláciami o tom, že iPhone 6 so 4,7“ uhlopriečkou prinesie len mierne zvýšenie kapacity batérie, nakoľko Apple chce aby bol čo najtenší. iPhone 5s má 1560 mAh batériu. Na druhej strane úzke previazanie softvéru a hardvéru môže priniesť predĺženie výdrže batérie aj bez výrazného zvyšovania jej kapacity.

komentáre
  1. Povedal najvacsi odbornik a analytik IT trhu. Zatial sa vsetky iPhony predávali a predávaju ako teplé rožky, vid clanok o financných vysledkoch za posledny kvartal.

    0
    0
  2. Trochu off topic, al predsa.
    Máte niekto info o tom, ako to bude so 4G sieťou a našimi iphonmi a ipadmi?
    5S dnes 4G od orange nepodporuje.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.