Pozrite sa, ako prebiehajú práce na pripravovanej “UFO” centrále Apple

Pozornosť venovaná detailom je u Apple viditeľná nielen na samotných produktoch či v kamenných predajniach, ale aj na centrále tejto spoločnosti. Práce na pripravovanom Apple Campuse 2.0, ktorý je vďaka svojmu nezameniteľnému dizajnu známy ako „UFO“, sú v plnom prúde a rýcho postupujú. Vďaka používateľovi jmcminn si môžete v nasledujúcom videu pozrieť aktuálny stav, v akom sa Apple Campus 2.0 nachádza. Video bolo natočené kvadrikoptérou DJI Phantom 2 a GoPro kamerou a ponúka pohľad na stavbu z vtáčej perspektívy. Tieto unikátne priestory by mali privítať prvých zamestnancov už v roku 2016.

komentárov
  1. na celom tom uniku z icloudu je zaujimave to, ze k uniku fotografii sa priznali aj celebrity, ktore v zivote nepouzili nic od apple a ani iCloud… takze to asi nebude tak celkom problem applu? nehovorim, ze sa nieco take nemoze sat aj u jablckovej firmy, ale v tomto pripade by to chcelo zistit si par blizsich info predtym, nez sa z toho zacne nafukovat zbitocne velka bublina?

    0
    0
  2. kokso, to je riadna nuda toto video!!! predpokladam, ze nikto to nevydrzal kukat od zaciatku do konca.. to nestacila minuta?? odstranit zvuk motora a dat tam styri rocne obdobia alebo aspon soundtrack z Benna Hilla???
    autora by mali poslat na nutene prace, kludne tam do tej jamy..

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť