Pixelmator pre iPad je už k dispozícii v App Store

Keď ste pozorne sledovali predstavovanie nového iPadu Air 2, určite si pamätáte, že Apple vyhradil priestor na pódiu aj tvorcom obľúbenej aplikácie na prácu s fotografiami, Pixelmator. Ako inak, tento čas využili na predstavenie novej verzie svojej aplikácie, ktorá je určená pre iPad. Tá bola od základov vybudovaná pre iOS 8 a naplno využíva 64-bitový procesor iPadu Air 2, no je kompatibilná aj so staršími iPadmi – potrebujete minimálne iPad 2 alebo iPad mini. Pixelmator pre iPad, podobne ako verzia pre Mac, ponúka množstvo nástrojov na retušovanie, upravovanie a vylepšovanie vašich fotografií alebo vytváranie nových obrázkov. Pixelmator pre iPad je v App Store k dispozícii za 4,49 EUR.

Upravujete fotografie aj na iOS zariadeniach? Ktoré aplikácie používate najčastejšie?

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.