Pebble si uťahuje z Apple Watch a hlavného dizajnéra Apple

Inteligentné hodinky Pebble boli predstavené vtedy, keď boli Apple Watch ešte len divokou špekuláciou. Pebble odvtedy ponuku niekoľkokrát vylepšil a rozšíril a svoje modely predstavila aj konkurencia. Apple Watch prídu na trh až začiatkom budúceho roka, no už pri ich predstavovaní dal Apple najavo, za aký dôležitý produkt ich považuje. Práve z toho si uťahujú ľudia z Pebble na novej reklame. „Dýchaj, Jony. Sú to len hodinky. Len na pripomenutie – vytvorili sme hodinky, nevyriešili sme globálne oteplovanie.“ Na hlavných stránkach taktiež pripomínajú, že na rozdiel od konkurencie si môžu dovoliť uvádzať výdrž batérie v dňoch. Na jedno nabitie totiž vydržia až sedem dní.

komentárov
  1. Kto alebo co je to Pebble? V zivote som o nich nepocul zatial co o Apple uz velakrat od zaciatku 80tych rokov… Este aby ich jedneho dna Apple alebo ina konkurencia nepohltila. Tak trochu mi to pripomina ako Sony vynasiel koncept walkmanu a niekolko desatroci ho vylepsoval a aj tak s nim nedokazal urobit revoluciu, az po niekolkych desatrociach od vzniku walkmana prisiel Jobs s produktami iPod a iTunes a odvtedy uz nikto nic ine nechcel a Sony sa mohlo akurat tak pozerat ako sa ich podiel na trhu walkmanov zmensuje a ten Applov zvacsuje. Keby mali business zalozeny len na walkmanoch tak uz by davno zanikli. Aby to nebol osud toho Pebble, nech uz je to cokolvek.

    0
    0
  2. Hurri, Sony ale wolkmanom prerazil a myslim, ze bol uspesny. Ipod bol “iba” nutne pokracovanie pribehu s vyuzitim modernejsich technologii.

    0
    0
  3. hurri, tak ten walkman vobec nebol ziaden prepadak. predalo sa ich cez 380milionov cisto od sony. na trhu sa udrzal cca 30 rokov.

    Ipody predbehli walkman v pocte predanych kusov tusim po 10 rokoch na trhu, ale treba ratat kompletnu zmenu prostredia, pristupu k distribucii hudby a hlavne urobenia z nej tazkej komercnej komodity.

    Porovnavas produkty ktore boli urcene na pocuvanie hudby a jeden vznikol v roku 1979 a druhy v roku 2001. Po spravnosti by sme mohli povedat ze iPod ma uz najlepsie roky za sebou a to ma este len 13 rokov – pochybujem ze sa bude predavat tych 30 rokov ako walkman ;)

    Len aby si nehovoril ze som proti applu, stale velmi rad pouzivam moj iPod classic 60gb – ktory bol asi najlepsi zo vsetkych.

    0
    0
  4. Pebble je na trhu 2roky, to este apple len snival o hodinkach kym ja som uz taketo nosil na Slovensku. Za tyzden ziskali podporu 10mil$ od ludi.
    Vydrzia viac ako tyzden na jedno nabitie a poskytuju synchronizaciu s iphonom.
    Na hodinky uplne dostacujuce a to si snimi mozete aj zaplavat.
    To ma co iwatch dobiehat.
    Je to stale len o nieco viac vylepseny ipod na ruke.

    0
    0
  5. ciastocne dobra reklama. ta ich stranka je pekna, farebna, zabavny dizajn. aj by som mal chut si ich kupit. nie kazdy chce drahy a krasny produkt niekedy staci menej muziky za menej penazi. ale ked sa pozriem na tie ich hodinky, hlavne tu druhu generaciu co robia teraz, tak to vypada fakt hrozne a nechcel by som to nosit na ruke. takze mi ten slogan “Sú to len hodinky.” zrazu pride ako “dolezite je ako to funguje, na dizajne nam vobec nezalezi, aj ked to vypada naozaj zle.”

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.