Olloclip predstavili nový objektív pre iPhone 6 (Plus)

Práve kvalitný fotoaparát v iPhonoch je dôvodom, prečo sú najobľúbenejšími fotoaparátmi na svete. iPhone 6 posúva fotoaparát na ešte vyššiu úroveň, 6 Plus ponúka aj optickú stabilizáciu obrazu, ktorá vám zaistí ostrejšie snímky aj v horších podmienkach. Vďaka množstvu aplikácií ide o skvelý kompakt, no chýbajú mu ďalšie možnosti, ktoré ponúkajú fotoaparáty s výmennými objektívmi. Tieto výhody sa snaží spoločnosť Olloclip priniesť aj majiteľom iPhonov 6 a 6 Plus v podobe nového objektívu „4 v 1“. Po prvý raz je objektív tejto spoločnosti prispôsobený na používanie oboma fotoaparátmi na iPhone – iSight vzadu, FaceTime vpredu. Kúpou získate objektív „rybie oko“ (extrémne širokouhlý), širokouhlý objektív a makro objektívy 10× a 15×.

Nový objektív bude v predaji od konca novembra, predobjednávať však môžete už teraz. Cena je 79,99 USD.

Využívate foto príslušenstvo pre iPhone v podobe objektívov či statívov alebo si vystačíte s tým čo ponúka samotný iPhone?

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.