Objavili sa nové informácie o cenách Apple Watch, pripravte si stovky až tisíce eur

Apple sa pri predstavovaní hodiniek Apple Watch nenápadne vyhol dvom kľúčovým informáciám – výdrži batérie a cene. Zatiaľ čo výdrž je odhadovaná na tradičný jeden deň, cena vás zrejme tiež nepoteší. Apple síce oznámil cenu za najnižší hliníkový model, ktorý začína na 350 USD, avšak zároveň predstavil aj ďalšie dve vyhotovenia hodiniek a množstvo náramkov. Podľa najnovších správ by mohli nerezové modely začínať na cene 500 USD. Správy o modeloch zo zlata sú v súlade s predošlými odhadmi – budú začínať na cene medzi 4000 až 5000 USD. U nás môžeme očakávať rovnaké ceny v eurách. Apple robí všetko pre to, aby Apple Watch dostal na trh do Valentína 2015. Či sa mu to podarí je však otázne.

Zlaté Apple Watch Edition budú stáť ako luxusné švajčiarske hodinky

komentárov
  1. nasrac na volake “watche”,no nemam pravdu,a snob ktory ich kupi ich bude otrcat aha to su watch a ostatni budu cumet s otaznikmi v ocach,ze keho?…a za tri mesace ich preda het

    0
    0
  2. srandujete….? “pripravte si stovky az tisisky Eur?” no nech si ich pohnoja za tisicky aj stovky Eur, ked vyrobna cena je miziva voci predajnej. Vsak by sa spamätali ked by ich vyrobky nikto nekupoval. Aj keby som ich mala, tak by som ich nekupila, poznam aj lepsie a vyhodnejsie investicie ako nepotrebna hracka velkej znacky “Apple” !

    0
    0
  3. Velmi som zvedavy na predaje/cisla. Za 450 Eur sa daju kupit slusne svajciarske hodinky, kt. majitelovi/ke vydrzia desat rokov bez potreby noveho iOS :-) Viem ukazuju iba cas a datum… ale s kinetickym strojcekom idu bez nabijania celych dlhych 10 rokov….

    0
    0
  4. Tie tisicky eur budu hadam za zlate a podobne, kde cenu vyrobi aj cena materialu. Akurat mi pride zbytocne kupovat “zlate” napr. aj s “diamantami”, ked o rok pride nova verzia.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.