Nový rekord: Za prvý víkend dostupnosti sa stihlo predať vyše desať miliónov iPhonov 6 (Plus)!

Apple zverejnil prostredníctvom tlačovej správy prvé oficiálne čísla predajnosti nových iPhonov 6 (Plus). Predaj začal v prvých krajinách v piatok a počas úvodného predajného víkendu sa už podarilo predať vyše 10 miliónov iPhonov 6 a iPhonov 6 Plus. Samozrejme, toto číslo je už tradične obmedzené skladovými zásobami, ktoré boli nedostatočné. Aj pred menšími Apple obchodmi stáli stovky ľudí minimálne deň vopred. Dostupné kusy sa však vypredali za krátku dobu a ostatným sa jednoducho neušlo. Oficiálny Apple online obchod hlási dodanie iPhonu 6 za 7 až 10 pracovných dní, iPhone 6 Plus je k dispozícii do troch až štyroch týždňov po objednaní.

Už tento piatok, 26. septembra, sa iPhone 6 a iPhone 6 Plus dostanú do vyše 20 nových krajín, vrátane Rakúska, Belgicka, Dánska, Fínska, Írska, Talianska, Lichtenštajnska, Luxemburska, Holandska, Nového Zélandu, Nórska, Portugalska, Ruska, Španielska, Švédska, Švajčiarska, Turecka a ďalších. Ako vidíte, v druhej vlne rozširovania dostupnosti iPhonu 6 nie je ani Slovensko, ani Česká republika. K nám by sa nový iPhone mal dostať v nasledujúcej vlne. Do konca roka bude najnovší smartfón od Apple dostupný v 115 krajinách sve­ta.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.