Nový album U2, Songs of Innocence, exkluzívne cez iTunes a úplne zadarmo!

Záver dnešného podujatia, na ktorom Apple predstavil iPhone 6 a Apple Watch, patril špeciálnemu hosťovi, kapele U2. Tá je už desať rokov známa svojim prepojením s Apple, z ktorého vznikla napríklad prvá špeciálna verzia iPodu, no teraz si pripravili pre fanúšikov U2 a Apple ďalšie prekvapenie. Všetci používatelia s iTunes účtom majú bezplatne k dispozícii najnovší album U2, Songs of Innocence. Exkluzívna ponuka platí až do 13. októbra.

Album navyše nemusíte nijak špeciálne sťahovať, je vám k dispozícii hneď. Na iOS stačí otvoriť Music, na Macu či PC iTunes, zvoliť záložku Albums → Songs of Innocence, vybrať pieseň na prehranie alebo kliknúť na iCloud ikonu na ich stiahnutie. Cez iTunes Radio a Beats Music bude tento album k dispozícii od 10. septembra.

komentárov
  1. Pre mna take nalestene, nafunknute ale prazdne promotion. Mohli to urobit kedykolvek, nemuseli si to nechavat na predstavovanie “noviniek”. iTunes priniesol hudbu bezplatne: “wow, it is absolutely groundbreaking”. Mam z toho zimomriavky, podme si vsetci zatlieskat.

    0
    0
  2. Hej asi 15 min od uvedenia sa mi objavil album v iTunes a stacilo stiahnut. Treba mat ale povoleny iCloud a byt prihlaseny samozrejme.

    0
    0
  3. Navod pre tych, ktorym ukazuje PURCHASED, ale v kniznici nic nemaju (tak, ako to bolo u mna). Kliknite v obchode na obalku albumu. Vsimnite si, ze na chvilu sa pod obalom albumu zjavi FREE. Hned to ale zmizne. Potom kliknite este raz na obalku a rychlo kliknite na FREE. Album sa vam zacne stahovat do cloudu a ak mate nastavene v itunes aj automaticke stiahnutie do itunes tak sa vam album stiahne hned aj do compu.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.