iWatch by mali byť uvedené v treťom štvrťroku 2014, do konca roka by sa malo vyrobiť 65 miliónov kusov

Okrem iPhonu 6 fanúšikovia netrpezlivo očakávajú aj odpoveď Apple na rastúci trh inteligentných náramkových zariadení. Viaceré zdroje pritom naznačujú, že chýrované hodinky iWatch od Apple by mali prísť na trh ešte tento rok. To potvrdzujú aj najnovšie správy, podľa ktorých by mali byť na trh uvedené už v treťom kvartáli 2014. Zdrojom týchto informácií sú výrobní partneri Apple. Výrobu hodiniek bude mať na starosti Quanta Computer, ktorá bude odoberať čipy od Richtek Technology a zafírové dotykové panely od TPK. Apple údajne opäť vytvoril svoj vlastný čip, o ktorého výrobu sa postará Samsung.

Jeden z najvkusnejších konceptov iWatch. Autor: Gábor Balogh

Samotné vlastnosti hodiniek nie sú známe. Pri pohľade na konkurenciu však môžeme očakávať množstvo fitness funkcií, prepojenie s mobilnými zariadeniami a podobne. Verejnosť však nepochybne dúfa v to, že Apple sa podarí ohúriť aj svojim legendárnym prídavkom „One More Thing“, ktorý sa v minulosti spájal s revolučnými zariadeniami ako iPod, iPhone či iPad. Tak či onak, dá sa predpokladať, že o hodinky budú obrovský záujem. Plánovaná výroba 65 miliónov kusov do konca roka tak zrejme nebude stačiť na pokrytie dopytu, a opäť pôjde v predvianočnom období o nedostatkový to­var.

komentáre
  1. kokos, to este niekoho mozu vzrusovat iWatch??
    cielova skupina Dežkovia co doteraz chodili s bluetooth sluchatkom v uchu?

    0
    0
  2. No prekvapenie uz necakaju asi ani skalni fans, ja len dufam, ze ak to daju von, ze to bude mat nejaku pridanu hodnotu. 300e za citanie SMS z ruky a ze stale budem musiet nosit so sebou tehlu vo vrecku.

    iPhone na ruku, na krk, by som zobral hned. Ale to este potrva. Tiez siri, ak by ju naucili po slovensky, tak by som zobral aj iPhone Shuffle :)

    0
    0
  3. Pokial budú mať aspoň taky designe ako na to koncepte, tak by som uvažoval o kúpe. Nakoľko moje hodinky už doslužujú a takúto elektro retro verziu by som bral. Samozrejme, keď to bude vyzerať ako kalkulačka ad číňanov tak na to sa im leda *** :-D

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.