Ako by mal vyzerať iPhone 6 podľa uniknutých náčrtov?

Koncom marca sa prostredníctvom japonských stránok MacFan dostali na internet náčrty iPhonu 6 vo verziách so 4,7″ a 5,7″ displejom. Samozrejme, návrhov vzniká množstvo, a nie všetky sa zhodujú s finálnym produktom, avšak napríklad v prípade iPhonu 5c mali uniknuté náčrty veľmi blízko predstavenému telefónu. Dizajnér Ferry Passchier teraz pre stránky MacRumors na základe týchto náčrtov spravil dizajnové návrhy, na ktorých vidno, ako by mohli nové iPhony nakoniec vyzerať.

Takto by mali vyzerať nové iPhony 6. Zdroj: MacRumors

Oproti iPhonu 5s sa iPhone 6 na týchto návrchoch s uhlopriečkami 4,7″ a 5,7″ líši hneď v niekoľkých maličkostiach. Zmena sa dotkla napríklad tlačidla Sleep, ktoré už nie je vpravo, ale vľavo, a napríklad tvaru blesku, ktorý sa vrátil k dizajnu predchádzajúcich generácií. Na obrázku nižšie máte možnosť vidieť aj porovnanie s iPhonom 5s a iPadom mini. iPhone 5s má uhlopriečku 4″, nové iPhony 6 by mali byť dostupné v dvoch verziách, 4,7″ a 5,5″, a napokon iPad mini má 7,9″ displej.

iPhone 6

iPhone 6 by mal vyplniť medzeru v uhlopriečkach medzi iPhone 5s a iPad mini. Zdroj: MacRumors

komentárov
  1. Celé zle. iPhone bol jediná možnosť, ako mať telefón normálnej veľkosti bez obmedzenia výkonu ako je to pri Samsungoch… Väčší už si nekúpim.

    0
    0
  2. dufam, ze zostane aj 4 palcova velkost — 3.5lku uz asi nemam sancu kupit, ale 4 palec je pre mna limit, ak bude vacsi LCD< koncim s IPhonom. p.

    0
    0
  3. kamo09.04.2014

    vyzera to velmi podobne posledny iPod. a ten je dost podareny, dizajn je to velmi pekny, nic so samsungom, nic s htc
    uz davno som si hovoril, skoda ze tak nevyzera iphone.
    tak dufajme, mozno coskoro bude.

    problem je velkost. ako uz vyssie je spomenute > 4″ a dost

    0
    0
  4. sak to je strasne,odkedy Steve uz nie je medzi nami ide to dole vodou…4″ uz je tak akurat. od roku 2008 mam iphone a vzdy to bol jednoducho ovladatelny prakticky telefon skoro na vsetko co obycajny clovek potrebuje…budeme teraz po ulici chodit s malymi televizormi jak mongoloidy

    0
    0
  5. Zas bude plné fórum negativistov a nakoniec to aj tak budeme mať všetci. Tiež mám rád kompaktné veľkosti, ale nebojím sa toho, že by som prešiel na android. Na to sa mám až moc rád a týrať takým systémom sa nemienim.

    0
    0
  6. boze neviem co panikarite a hovorite ze to ide dolu vodou ked toto je len navrh od dizajera pre stranku macrumors. naucte sa citat ludia ved je to jasne v clanku napisane. a keby aj to vizeralo takto tak to budete kupovat lebo uz to tu nie raz bolo ze vsetci nadavali ako strasne to vizera a ked to uz vyslo oficialne tak vsetci ze vau ake krasne :D

    0
    0
  7. Moj nazor je taky ze z iphone 5c sa stane iPhone mini (4″ a rovnaky alebo porovnatelny vykon ako standardny iPhone) a z iPhone 5s sa stane len iPhone (4,7″ az 5,7″ najpravdepodobnejsie je priblizne 5″, samozrejme vykonnejsi ale nie o vela ako dnesny iphone)

    Dizajnove prvky budu podobne ako iPad a k spekulaciam ohladom smart watch podla mna budu sucastou balenia oboch iPhonov (ak budu vobec predstavene).

    Apple chce posilnit pozicie na trhu a zacat realny boj so samsungom nie len v sudnej sieni.

    0
    0
  8. velmi nevydareny nacrt, urcite takto nebude vyzerat, nemajte obavy, uz pri vacsej velkosti displeja, by sa zvysil aj pocet ikoniek, nechajte sa len prekvapit

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.