Flappy Bird sa vráti do App Store aj s multiplayerom, bude však menej návykový

Dong Nguyen, tvorca populárnej hry Flappy Bird, ktorú stiahol z App Store, teraz podľa očakávania oznámil, že ju opäť sprístupní. Hru, ktorá mu údajne vynášala až 50 tisíc dolárov denne, pôvodne stiahol preto, lebo bola príliš návyková a on nemal záujem o popularitu, ktorú mu priniesla. Tento krok mu však priniesol ešte viac publicity a podľa množstva poskytnutých rozhovorov sa zdá, že sa mu nakoniec zapáčila. Návrat Flappy Bird do App Store oznámil v najnovšom rozhovore pre CNBC.

Flappy Bird sa do App Store vráti v auguste a prinesie aj niekoľko zmien. Prvou novinkou bude multiplayer, teda hra viacerých hráčov. Druhou, avšak bližšie nešpecifikovanou zmenou je, že hra by mala byť menej návyková. Dong Nguyen však neozrejmil, ako to chce docieliť. V rozhovore taktiež spomenul svoju ďalšiu pripravovanú hru, v ktorej budú hráči ovládať postavičku, ktorá skáče z budovy na budovu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.