Apple vydal a v zápätí aj stiahol iOS 8.0.1

Aktualizácia iOS 8 priniesla okrem množstva noviniek aj nemalé množstvo problémov a chýb. Ak patríte k používateľom, ktorí po jej nainštalovaní zaznamenali problémy, určite ste nedočkavo čakali na iOS 8.0.1 s ich riešením. Apple skutočne pomerne rýchlo vydal iOS 8.0.1, no s touto aktualizáciou prišlo ešte viac problémov. iOS 8.0.1 by síce malo riešiť problémy s HealthKit aplikáciami, klávesnicami, Photo Library, funkciou Reachability, iCloud zálohami a podobne. V skutočnosti však priniesla táto aktualizácia viac problémov ako riešení – majiteľom iPhonov 6 a 6 Plus sa už telefón nepripojil na mobilnú sieť a nefunguje ani Touch ID. Apple aktualizáciu rýchlo stiahol a dotknutým používateľom odporučil Restore ich iPhonu cez iTunes. Už pracuje na náprave, nová verzia by mala byť k dispozícii tak skoro, ako to bude možné. Používatelia na starších iPhonoch a iPadoch zatiaľ nehlásili s touto aktualizáciou žiadne problémy.

komentáre
  1. problemy su aj na starsich iphonoch-aplikacie padaju a najvacsi problem je vydrz baterky,ked treba iphone nabijat aj 3x za den…neskutocne rychlo sa zacal vybijat

    0
    0
  2. Strasne. Apple som kupoval kvoli kvalite a spolahlivosti ale ked toto citam tak sa bojim aktualizovat svoj 5s a ipad3.
    je to HAMBA pre APPLE

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.