Ako bude vyzerať iOS na iPhone 6 s 4,7-palcovým displejom?

Aj keď na predstavenie novej generácie iPhonu si ešte budeme musieť počkať pár mesiacov, predstava toho, aký by mal byť, je stále jasnejšia. Samozrejme, kým Apple novinku nepredstaví, ide len o špekulácie, no v minulosti boli v priemere celkom dôveryhodné. V súčasnosti rôzne zdroje informujú o tom, že iPhone 6 príde s väčším, 4,7-palcovým displejom, ktorý bude sprevádzaný aj vyšším rozlíšením, pravdepodobne 960 × 1703 (416 ppi). Aj keď jednotlivé aplikácie zrejme využijú dodatočný priestor, ktoré im väčší displej poskytne, hlavné prvky systému iOS budú pravdepodobne len zväčšené.

Lepšiu predstavu o tom, ako bude vyzerať iOS na väčšom displeji, si môžete urobiť na základe videa vyššie. Je v ňom simulovaný systém iOS na podobnom 4,7-palcovom displeji smartfónu Motorola Moto X. Ten je v makete iPhonu 6 porovnaný so súčasným iPhonom 5s. Predstavenie nového iPhonu očakávame na jeseň.

komentáre
  1. Pokiaľ bude mať podobný dizajn ako na tom videu, pravdepodobne do kúpy nepôjdem. Pripadá mi to hrozne otrasné aj zadná časť a nevidím tam nejakú “Apple” originalitu. Nuž každý máme svoj názor.

    0
    0
  2. ak to bude tehla tak do neho nepojdem. Nechcem ziaden 4.7” displej. Uz 5ka ma stve. Mam 4s, v najhorsom kupim 5s ked bude jasne ze 6 je tehla a to bude asi posledny iPhone. parve teraz mam iphone v servise a fungujem s ipadom a starou Nokia tlacitkovu (normalne ani neviem aky je to typ nejaky succesor 6300) , baterka vydrzi 2 tyzdne a zije sa mi az necakane dobre :) len skoda ze tie stare male tlacitkove nokie uz moc nie su

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť