Tvorcovia populárnej aplikácie Paper oznámili kompatibilný stylus Pencil

Aplikácia Paper od FiftyThree sa od svojho vydania teší mnohým oceneniam a najmä veľkému záujmu zo strany kreatívnych ľudí. Jednoducho a rýchlo v nej dokážete kresliť a tvoriť pre najrôznejšie účely. Aby bol zážitok z tejto aplikácie ešte lepší, a aby sa presnosťou priblížil kresleniu na papier, vydávajú FiftyThree stylus Pencil. K iPadu sa pripája cez Bluetooth a ponúka aj možnosť zmazať čo ste nakreslili. Po pripojení k Ipadu taktiež ignoruje vašu dlaň, a tak sa nemusíte báť, že by ste zápästím položeným na displeji znehodnotili vašu prácu. Pencil je určený špeciálne pre Paper, a tak je kompatibilita s inými aplikáciami obmedzená. Nabíja sa klasicky cez USB a po približne 90 minútovom nabití vydrží až mesiac.

Pencil je k dispozícii v dvoch prevedeniach: Graphite za 50 USD a Walnut za 60 USD. S týmto stylusom sa vám v Paper odomknú všetky nástroje, ktoré sú inak za príplatok. Viac informácii nájdete na oficiálnych stránkach, aplikáciu Paper si môžete zadarmo stiahnuť z App Store.

komentár
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.