PowerShell – pozrite si prvý oficiálny iOS 7 ovládač od Logitechu

Len včera sme vás informovali o spustení predaja prvého oficiálne licencovaného herného ovládača pre iOS 7, MOGA Ace Power, a už tu máme podľa očakávaní aj ovládač od Logitechu. PowerShell od Logitechu sa od MOGA Ace Power veľmi nelíši. Taktiež ponúkne kompatibilitu s iPhonom 5/5c/5s alebo iPodom touch, d-pad, tlačidlá vpredu aj na zadnej strane a dokáže iOS zariadenie aj dobíjať z integrovanej 1500 mAh batérie. Na rozdiel od MOGA Ace Power však nedisponuje joystickmi, no cez adaptér umožňuje pripojenie slúchadiel a poskytne aj prístup k ovládaniu hlasitosti, prepínaniu tichého režimu a k sleep tlačidla. Ovládač sa nabíja cez USB a je možné naraz nabíjať ovládač aj iOS zariadenie.

V USA je už PowerShell k dispozícii za 99,99 USD, k nám by sa mal dostať v decembri. VIac informácií nájdete na oficiálnych stránkach.

komentár
  1. moc nechápem, aký zmysel majú pre väčšinu hier ovládače bez analógov..Ale aspoň o niečo krajší dizajn, na rozdiel od tej prvej oficiálnej katastrofy. Stále dúfam v oficiálny ovládač od Applu.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.