Sonnet predstavil nový Thunderbolt dock pre Mac

Spoločnosť Sonnet predstavila novú dokovaciu stanicu určenú pre Mac s Thunderboltom. Echo 15 Thunderbolt Dock disponuje hneď 15 konektormi a nechýba v ňom ani priestor pre interný disk a optickú mechaniku. Medzi dostupnými konektormi nechýba USB 3.0, (e)SATA, FireWire 800, zvukový vstup/výstup a Gigabitový ethernet. Okrem dodatočného úložného priestoru, ktorý získate inštalovaním 2,5″ alebo 3,5″ SATA diskov, prináša tento dock aj optickú Blu-ray mechaniku pre váš Mac. Základná verzia s DVD stojí 399 USD, verzia s Blu-ray stojí 449 USD, DVD + 2 TB HDD kúpite za 499 USD a najdrahšia je verzia s Blu-ray a 2 TB HDD stojí 549 USD. Zatiaľ sú však k dispozícii len predobjednávky, k zákazníkom by sa prvé kusy mali dostať už v lete.

komentárov
  1. no vyzera to perfektne a zda sa mi, ze to ma aj prakticke vyuzitie… Macbook pro + toto doma + velky display a je to vybavene. Chvalim napad najma so zabudovanym diskom.
    Je to usb hub, mechanika, externy disk, vsetko v jednom… Davno sa mi nieco tak nepacilo a myslim, ze by som pokojne isiel do tej verzie za 500$ bluray velmi neuznavam…

    PS: to vyzera som nemyslel ako dizajn, ale ako napad :D vyzera to otrasne :D

    0
    0
  2. Perfektne, pouzite USB 3 nie len na najnovsich Mac-och, Externy disk a BlueRay sa hodi hlavne k praci s videom

    0
    0
  3. Nechci byt hnidopich, ale opet dalsi zarizeni, ktere bude vyzadovat externi adapter/napajec (viz levy konektor zezadu). Opravdu ten spinany zdroj neumi dat dovnitr? Prijde mi to stejne jako krok zpet k prvnim mac mini, kdy u nich byl adapter velikosti 1/3 miniho. S takovou vybavou jako nabici necekam, ze pujde napajeni po TB, ale dalsi skatulka nekde v prachu mezi kabely se mi nelibi, nehlede na prenosnost.
    Apple pocitace zjednodusuje a odstranuje kabely, abychom temito pridavnymi periferiemi zase tyto kabely natahali zpet.

    Tak tak.

    0
    0
  4. Mohli by do toho hodiť nejakú externú grafiku, hlavne pre macbook pro 13 a air. Dávnejšie som niekde čítal článok o tom, že to nejaká firma chystá ale odvtedy som o tom už nepočul.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť