Bamboo Stylus mini – praktický stylus pre iOS zariadenia v kompaktnej verzii

Drvivú väčšinu úloh zvládnete na vašich iOS zariadeniach len za pomoci vašich prstov bez potreby ďalšieho príslušenstva. Napriek tomu sa pri používaní niektorých aplikácií, napríklad na kreslenie, vyplatí investícia do stylusu. S ním môžete posunúť presnosť vašich náčrtov či malieb na novú úroveň. Ponuku dotykových stylusov najnovšie dopĺňa Bamboo Stylus mini. Ten zaujme najmä svojou kompaktnou veľkosťou, keďže v dĺžke nepresahuje 5 centimetrov, no aj napriek malým rozmerom by mala byť veľkosť dostatočná na všetky úlohy. Stylus navyše môžete jednoducho pripojiť k jacku pre slúchadlá, aby ste ho mali vždy po ruke.

Bamboo Stylus mini je dostupný hneď v niekoľkých farebných prevedeniach, cena je stanovená na 15 USD. Viac informácií nájdete na oficiálnych stránkach

komentárov
  1. Haha: lebo prstom sa ovela tazsie kreslia presne tvary ako s perom, s ktorym sa to ucime odmalicka. Ale tiez to osobne povazujem za zbytocnost, mozno sa to bude hodit zopar kreativcom, ktori kreslia na iPade.

    0
    0
  2. ja si myslim ze to je celkom v pohode vec….ale vacsie vyuzitie aj predajnost by to malo, keby sa ipad dal napojit na pc a pouzivat ho ako graficky tablet napr (wacom bamboo pen&touch) to by som si to hned kupil ale kreslit si len tak do ipadu tak to nema zmysel…

    0
    0
  3. Vy ste sa nadobro zblaznili? Aka novinka? Nieco podobne som dostal uz pred dvoma rokmi spolu s krytom,ked som objednaval cez eBay. toto ma byt nejaka novinka?

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť