Printic – zaujímavá alternatíva ku Cards od Apple, ktoré sa k nám nikdy nedostali

Apple začiatkom septembra oficiálne ukončil prevádzku služby Cards s čím prišlo aj stiahnutie súvisiacej aplikácie. K nám sa Cards za svoj krátky život ani nestihli dostať, no našťastie existujú aj zaujímavé alternatívy. Jednou z nich je služba Printic. Prostredníctvom nej môžete jednoducho a rýchlo objednať snímky vo formáte Polaroid pre vás a vašich blízkych.

Všetko prebieha prostredníctvom oficiálnej aplikácie, v ktorej si vyberiete fotografie, ktoré chcete vytlačiť, ich popis, množstvo a adresátov. Vhod príde aj jednoduchá úprava fotografií priamo v aplikácii. Jedna fotografia vyjde na 0,79 EUR, minimálna objednávka na jednu adresu sú tri fotografie. Služba je dostupná po celom svete, no najdôležitejšie je, že medzi podporovanými krajinami je aj Slovensko a Česká republika. Za poštovné pritom neplatíte nič a fotografie nájdete v efektnej obálke o niekoľko dní neskôr vo vašej schránke.

Viac informácií o službe nájdete na oficiálnych stránkach, oficiálnu aplikáciu si môžete zadarmo stiahnuť z App Store.

komentár
  1. By som upozornil na slovensky projekt memories.sk – maju jednoduchu appku aj pre iphone. Webove rozhranie kde si mozte pospravovat fotky a taktiez robia polaroidy s tym ze si mozete dohodit text pod fotku – ceny je 0.14e za polaroid ;)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.