Pozrite si video z módnej prehliadky natočenej iPhonmi 5s

Koncom minulého týždňa sme vás informovali o novom partnerstve exkluzívnej módnej značky Burberry a Apple. Na základe dohody využilo Burberry na nahrávanie módnej prehliadky na sezónu jar/leto 2014 výlučne iPhony 5s. Prehliadka je za nami, a tak si môžete sami pozrieť, ako iPhone 5s túto úlohu zvládol. Celkovo bolo použitých 14 iPhonov 5s, ktoré okrem samotnej prehliadky zaznamenávali videá a fotografie aj zo zákulisia. Nezabudnite si pri prezeraní videa nastaviť najvyššiu kvalitu.

Nahradí iPhone 5s profesionálne kamery, ktoré musia podľa vyjadrení Burberry obsluhovať až siedmi ľudia?

komentárov
  1. Hmm, asi to má informativní hodnotu pro znalce, ale jinak nuda. To, že mohli k natočení použít mobil není žádný zázrak, měli vydatné a rozptýlené světlo. V případě klasické přehlídky se spotlighty ný už by žádný mobil nestačil a museli by sáhnout po něčem s velkým snímačem.

    0
    0
  2. Zaujimalo by ma ci pouzili stativ a kolajnice lebo obraz sa presuva az moc presne a bez trhania. Skoda mohli ukazat ako to filmovali ale inak vazne nudne :)

    0
    0
  3. >”Nahradí iPhone 5s profesionálne kamery, ktoré musia podľa vyjadrení Burberry obsluhovať až siedmi ľudia?”

    ale no taaaak… to uz bolo trocha prilis uletene. ani o serioznom nahradeni fotoaparatu sa neda hovorit a ani nikdy nebude, nieto este kamery.

    0
    0
  4. @Kofolnik: Taketo veci sa v zlych svetelnych podmienkach netocia ani s prof. kamerami a ani nefoti. Ono totiz urobit dobry zaber “bez svetla” nejde. Kazdy dobry fotograf ti povie ze na dobry zaber potrebujes dobre svetlo, tym nemyslim vela svetla.

    0
    0
  5. Nehovoriac o detaioch., priblizovanie. Pouzitelne ako doteraz. pre vlastne potesenie do domaceho alba.

    Samozrejme dobry napad. ako spropagovat dve znacky. handry a phone.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.