Apple začal ponúkať stiahnutie poslednej kompatibilnej verzie aplikácie z App Store

Už dnes by mala byť k dispozícii najnovšia generácia mobilného operačného systému iOS 7. Stále však existujú používatelia, ktorí majú staršie zariadenia so staršími verziami iOS. Pri sťahovaní najnovších aplikácií však môžu naraziť na problém – ich najnovšie verzie už jednoducho nie sú kompatibilné s ich staršími zariadeniami či iOS. Apple preto pridal v App Store možnosť stiahnuť si staršiu verziu aplikácie, presnejšie poslednú verziu, ktorá ešte bola kompatibilná s daným zariadením.

iOS 7 bude k dispozícii zadarmo už dnes, minimálne požiadavky sú iPhone 4, iPod touch piatej generácie, iPad mini alebo iPad 2. Množstvo aplikácií bude kompatibilných už len s iOS 7. Rozširujúci sa zoznam spätne kompatibilných aplikácií nájdete tu.

komentárov
  1. Robert: rekl bych, ze az s dukladnou presnosti se v jeden okamzik zpristupni update spolecne se zmenou webovych stranek. Je to velka udalost a komunita je na takoveto chovani celkem zvykla.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.