Pozrite si reakciu Steva Jobsa na otázku, prečo na Macoch nenájdeme nálepky Intel Inside

Prakticky všetky počítače vybavené procesormi od Intelu môžete rýchlo odlíšiť vďaka známym nálepkám „Intel Inside“. Applu sa však podarilo aj v tomto ísť inou cestou a napriek tomu, že všetky Macy sú už niekoľko rokov vybavené práve procesormi od Intelu, nálepky „Intel Inside“ na nich budete hľadať zbytočne. Vysvetlenie, prečo tomu tak je, poskytuje Steve Jobs pri odpovedaní na otázky po predstavení prvých hliníkových iMacov v roku 2007.

Otázka ho v prvom rade rozosmiala. Neskôr spolu s Philom Schillerom vysvetlili, že aj keď si spoluprácu s Intelom veľmi vážia, nechcú sa vydať cestou, akou ide konkurencia, ktorá predáva počítače polepené množstvom nálepiek a sú vybavené aj po softvérovej stránke samými zbytočnosťami, ktoré nikto nechce. Koniec koncov, každý vie, že v nových Macoch sú použité procesory od Intelu aj bez nálepiek.

komentárov
  1. Ludia šak APPLE je AMERICKA firma… nemá nič spoločné s nemcami tak prečo by tam mal byť nemecky jazyk? a ked niekto nerozumie angličtine tak nech si vypýta od stránky preklad… mali by ho tu písať pre takých ludí

    0
    0
  2. Myslím si, že je tam jasný odkaz neverbálnej komunikácie medzi Coockom a Jobsom. Uvažovali dať do iMac baterku pre prípad náhleho výpadku elektrického napájania pre desktopy.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť