Pozrite si prvé videá z iPadu 5 a iPhonu 5C

Množstvo uniknutých obrázkov z budúcej generácie iOS zariadení iPhone a iPad neustále pribúda a najnovšie nám stránky macotakara.jp prinášajú prvé videá, na ktorých máme možnosť očakávané novinky vidieť. Samozrejme, zatiaľ nejde o funkčné finálne produkty ani prototypy, ale zariadenia vyskladané z dostupných súčiastok. Keďže majú tieto stránky k dispozícii predné aj zadné kryty, na videu vidíme, ako by mali novinky vyzerať.

V prvom videu vidíte poskladanú lacnejšiu verziu iPhonu, ktorá by podľa špekulácií mala dostať názov iPhone 5C. Telo má z plastu, no napriek tomu by mal podľa prvých dojmov z krytov pôsobiť kvalitnejšie a pevnejšie ako napríklad konkurenčný Samsung Galaxy SIII. Apple chce týmto krokom zrejme zdôrazniť, že plast používa pre svoj lacnejší model iPhonu, zatiaľ čo Samsung ho používa pre svoju vlajkovú loď. V druhom videu vidíme z krytov poskladané telo iPadu 5. Na zadnej strane tohto krytu vidíme priesvitné logo Apple. Okraje po stranách displeja sú tenšie, vďaka čomu by mali byť menšie aj celkové rozmery.

Obidve novinky spolu s novým iPadom mini môžeme očakávať už v najbližších mesiacoch.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.