Pozrite si prehľad základných noviniek iOS 7 vo videu

V našich článkoch z WWDC 2013 ste sa mohli dočítať o všetkých dôležitých novinkách, ktoré Apple predstavil. Venovali sme sa aj kľúčovým novinkám, ktoré prináša očakávaný systém iOS 7. Často však ide o dizajnové vychytávky a podporu pre nové gestá, ktoré je lepšie raz vidieť ako stokrát čítať. Keďže vývojári majú iPhone verziu iOS 7 k dispozícii už od úvodnej prezentácie WWDC 2013, naplno sa venujú testovaniu nových funkcií. Ak si chcete urobiť dobrú predstavu o tom, ako bude iOS 7 vyzerať na vašom iPhone, keď ho Apple sprístupní na jeseň, pozrite si nasledovné video od Gizmodo:

komentárov
  1. Prvy moj dojem bol mierny sok, hlavne ked som videl podobny font ako ma WP7. Teraz mi je ale jasne ze sa opat jedna o nieco prelomove a na hony vzdialene Androidu a windowsu. Zjednodusenim designu sa nutne muselo stat ze k urcitej podobnosti dojde. iOS 7 je premysleny do najmensich detailov. Opat su v nom vselijake ficurky co v Androide nie su a vo WP7 uz vobec nie. Oba pouzivam tak viem o com pisem. WP7 je jednoduchy okresany system ale napriek tomu trochu nelogicky. Niektore veci su nedorobene. Android ma vsetko, ale je trochu preplacany. Vyzera akoby bol stale doladovany za pochodu.. Jedine iOS na mna posobi ako by bol vymysleny takto od zaciatku.. a tak na mna aj vzdy posobil. Vyvazene a celistvo. Kazda nova verzia bola vyborne odladena, az na mapy v iOS6 :)

    0
    0
  2. to nemyslite vaazne. ved to je uplna kopia androidu a windowsu. VSETKO PREBRALI staci si to pozriet na internete

    0
    0
  3. to petert75: no Android vizera preto tak ako by bol doladovany za pochodu bez nejakej vizie, preto ze je to kopia iOS, ako povedal Steve Jobs. A ked iba okopirovali cely system bez nejakej hlbsej idei tak potom to aj tak vizera. Nie je v tom ziadna veda. Ze ma Android niketore veci lepsie este neznamena ze cely dojem a zazitok je tiez hodnotnejsi.

    0
    0
  4. Ja by som sa chcel spytat tich co maju iOS7 uz nainstalovany
    ako hodnotia funkcnost s porovanim iOS6 a najma vydrz baterie
    aj ked ide zatial o Betu

    ad “vzhlad” iOS7, aj ked to v apple nie je velmi popularne, ale mohli by spravit dva vzhlady (appearance) – ake budu majitelia iZariadeni chciet pouzivat…
    mohlo by sa dat obehnut nejaku anketu za zachovanie AJ stareho vzhladu

    0
    0
  5. vzhľadu som sa obával.. keď som ho videl, obával som sa ešte viac, sic som stále veril.. ale po tomto videu.. no chcem to hneď :)

    0
    0
  6. Mám iOS7 nainštalovaný na iPhone 4S. Nové vychytávky hodnotím ako veľký skok dopredu, bolo už na čase. Baterka má cca takú istú výdrž ako aj pri 6.1.3ke, ak nie lepšiu… Všetko funguje tak ako má, nakoľko som bol pred nedávnom majiteľom telefónu s androidom, hodnotím odladenie na Beta verziu na jednotku. Pri scrollovaní napr kontaktov je cítiť ešte nejaké mierne zaseknutia, ale v ničom to neprekáža a je to bezpredmetné…

    0
    0
  7. Vsetky funkcie su prevzate s androidu akurat tomu dali iny nazov, ale je zabavne ze odporcovia androidu obdivuju android :-) myslel som ze niecoho takeho sa nedozijem ale netrvalo to ani tak dlho :-) uz si len pockat na zaloby od konkurencie.

    0
    0
  8. to Mates to jon:
    No neviem či ho teda vôbec máš, lebo ja ho mám na 4Sku a baterka do 8h bola OUT a to som prevažne len iMessage používal. Dávam to ale za vinu skorej prílišnému použitiu svetlých pozadí, čo baterke teda na výdrži nepridáva (prví-krát som začal používať na iPhone invertovanie farieb) Taktiež nesúhlasím s bezchybnosťou tejto bety :D CHlape, veď to celkom často seká a dnes sa mi reštartoval ale 4krát (je to beta, tak sa s tým treba rátať) Aplikácia Podcast mi išla len do tej doby pokiaľ som nezačal sťahovať staré podcasty, od vtedy mi ani pri opakovanom pre inštalovaní a zopakovaní stiahnutia starších podcastov nejde. Ďalej mi vadí to počasie v Centre hlásení (zbytočne veľké písmena a žiadna grafika) to mohli nechať to pôvodné. Proti tomu som nič nemal :-/ Toľko k negatívnym dojmom. Viacej vecí čo mi vadili som nenašiel zatiaľ a pokiaľ časom aj nájdem ďalšie tak budú nepodstatné … asi.
    Veľké plusy čo si najviac cením sú:
    1-“3D” plocha a zamknutá obrazovka
    2-Automatické aktualizácie aplikácií (netreba chodiť do appStoru a ťukať na aktualizáciu)
    3-Safari
    4-SMS (pri odoslaní správy sa vráti na základnú klávesnicu a neostane na emotikonách)
    5-Celkom dobre skryté gesto pre spotlight vyhľadávania v iphone
    6-Multitasking
    7-Spodná lišta BT, Wi-Fi,…(konečne)
    8-Súbežné sťahovanie a inštalovanie viacerých aplikácií (je pravda že to dosť blblo, ale to určite doladia)
    9-Kalendár (konečne podoba s kalendárom na iPade)
    10-Fotky (hlaven úprava/orez,… ; osobne mi príde ten nový filer dosť neprehľadný)
    11-iMessage (dá sa už nastaviť aby sa pri chybe int. spojenia neposielala SMS ale čakalo sa na opätovné int. spojenie)
    12-Priečinky (množstvo aplikácií do nich vložených, nie je už obmedzené veľkosťou okienka priečinku. Jednoducho pribudne posuvník ako pri posúvaní v menu)
    13-FindMyPhone sa dá konečne zamknúť (zdalo sa mi to až smiešne keď to hocikto kto sa trocha vyzná v iPhone si mohol sám v nastaveniach toto vypnúť)
    14-Odomykanie iPhonu (už netreba presne “slajdovať” po vyznačenom tlačidle, stačí “slajdnúť” hocikde doľava)
    15-aplikácia Počasie (konečne animované :) )

    0
    0
  9. Vyzera to perfektne, kto chce v tom vidi Android, kto chce v tom vidi Windows Mobile 8. Ja v tom konecne vidim posun, nostalgia za iOS (takym ako ho pozname dnes) urcite nastane. Ale aj odide :) Uz nech je jesen.

    0
    0
  10. to: exo, n5k

    Pozeral som, nenašiel som. Ja chcem konkrétne veci a nie kvákvá ľudia.

    Viem čo je android a ako vyzerá. Samozrejme nemám prejdené všetky launchery čo sú na nich, ale neviem o ničom čo by bolo vyslovene okopčené. Tak ma prosím KONKRÉTNE zasväťte, nech som v obraze.

    0
    0
  11. ahojte chcem sa opytat:
    po update ota z iphonu 5 prebehlo vsetko ok vcelku rychlo ale vsimol som si ze heslo Pre Restriction (obmedzenia) mi neberie ktore mam uz velmi dlho a som uz na 10pokuse a stale nespravne…
    ma niekto podobnu skusenost?
    dakujem

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.