Pozrite si model plánovaného nového Apple Campusu v Cupertine

Prípravy nového Apple Campusu v Cupertine, ktorý svojim dizajnom pripomína skôr ufo ako bežnú budovu, pomaly finišujú. Ako by mala „vesmírna loď“ Steva Jobsa vyzerať môžeme vidieť na novom modeli. Sú na ňom viditeľné oblé sklá použité v celej budove, obrovské solárne panely zakrývajúce parkovné miesta, podzemné parkovisko a množstvo zelene. V úvodnom štádiu budú postavené len hlavné dve budovy, neskôr by mali pribudnúť aj ďalšie pre ešte väčšie množstvo zamestnancov.

O schválení výstavby sa bude na mestskej rade hlasovať už zajtra, finálne rozhodnutie by malo padnúť 19. novembra. Obyvateľom Cupertina sa teraz do rúk dostávajú brožúrky, v ktorých ich Apple žiada o podporu projektu, ktorú môžu vyjadriť e-mailovaním Mestskej rady a zúčastnením sa zajtrajšieho hlasovania. Ak pôjde všetko podľa plánu, prví zamestnanci budú v nových priestoroch pracovať už v roku 2016. Kompletnú galériu modelu ponúkajú San Jose Mercury News.

Nižšie vidíte spomínané letáky pre obyvateľov Cupertina.

Apple Campus Mailer

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.