Apple údajne predstaví ešte tenší MacBook Air s Retinou v roku 2014

Minulý týždeň sme vás informovali o pripravovaných novinkách v oblasti displejov, ktoré sa podarilo odhaliť skúmaním výrobných partnerov Apple. Jednou z nich byť nový displej pre MacBook Air. Ten by okrem novej uhlopriečky 12″ priniesol hlavne Retinu. Najnovšie sa k týmto chýrom pridáva správa analytika, podľa ktorého Apple v roku 2014 predstaví nový 12″ MacBook Air. Hlavným ťahákom má byť spomínaný Retina displej, pričom cena by mala byť nižšia ako pri súčasných Pro modeloch, keďže náklady na výrobu sa postupom času znižujú.

Nový model by mal za atraktívnu cenu spájať prenosnosť 11″ modelu s produktivitou 13″ modelu. Oproti súčasným MacBookom Air by mal byť ešte tenší a ľahší. Rozlíšenie 12″ Retina displeja by malo byť 2304 × 1440 pixelov.

komentárov
  1. A ta produktivita sa akoze spaja s rozlisenim displeja? Nenechajte sa vysmiat… Neviem ci by som menil 24+ palcove displeje v robote za 12 palcove, aj keby mali vacsie rozlisenie… Iba ze by som vyhral zrak v loterii. Keby radsej prisli so 14 palcovym…

    0
    0
  2. súhlasím s tebou risototh..
    tiež by som mal záujem o Macbook Air, ale 13 palcov je pre mňa proste málo, naj by bolo, keby prestavili 15 palcový Air, ten by som kúpil hneď ;)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.