Nový smartfón Samsungu bude posúvať stránky sledovaním pohybu očí

Nová vlajková loď Samsungu, Galaxy S IV., má byť predstavená už tento mesiac. Brian X. Chen na blogu New York Times popisuje zaujímavú vlastnosť, ktorou bude nový telefón disponovať a ktorú človek, ktorý s ním pracoval, popísal ako veľmi zaujímavú.

Telefón bude sledovať pohyb očí používateľa a podľa toho posúvať obraz na obrazovke. Zdroj, ktorý funkciu opísal, neuviedol použitú technológiu, no zdôraznil, že novinky v Galaxy S IV. budú zamerané oveľa viac na softvér než na hardvér. Telefón by mal byť predstavený na tlačovej konferencii v New Yorku 14. marca.

Stánok Samsungu na MWC 2013. Zdroj: Samsungtomorrow

komentárov
  1. Klobúk dole- tento článok nikde inde zatial nie je. A ked je to pravda tak sa teším, lebo jediný dovod prečo som u apple je že nikto nemá dobrý softvér, android je pre mna nepoužitelný a prostredie windows sa mi nepáči. Ale ked sa zameria na softvérové využitie (nemyslím že len vylepší android, ale že to ovládanie zmeni) tak potom začnem váhať nad prechodom :)

    0
    0
  2. … niekedy sa mi zda, ze sa chlapci predbiehaju v predstavovani nezmyslov len aby ohurili svet. Ale ktovie, mozno to niekoho bude bavit viac ako 10 minut. :)

    0
    0
  3. Nemyslím si, že to bude fungovať bezproblémovo. Napríklad na slnku alebo za tmy a taktiež, keď to stále sleduje pohyb očí, tak to žerie batériu a celkovo, zrazu sa pozriem na chvíľku inde, napríklad na čas a už sa mi to bude scrollovať. Somarina na n-tú a je to len pre Samsung/Android ľudí, ktorý sa s prepáčením budú vyťahovať s takouto sračkou, že “inovácia” :D

    0
    0
  4. suhlasim zo vsetkymi komentarmy okrem toho 1. Kvoli takejto doslova zbytocnej “inovacií” by som na koknkurenciu neprechadzal :DD

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.