Vtip Steva Jobsa z Macworld Expo 2007 naďalej žije svojim životom

Mnohí si ešte dobre pamätajú na to, keď Steve Jobs v roku 2007 na Macworld Expo predstavil prvý iPhone. Možno menej ľudí si však spomína aj na prvý verejný hovor, ktorý Jobs z pódia urobil. Zatelefonoval do miestnej predajne Starbucks a objednal si 4 000 latte … so sebou. Potom rýchlo povedal, že žartuje, má zlé číslo, pozdravil sa a zložil. Portál Fast Company si teraz dal tú námahu, vyhľadal pracovníčku, ktorá vtedy zdvihla telefón a urobil s ňou rozhovor.

Bola ňou Ying Hang Zhang, ktorá pracovala v tej istej predajni viac ako 5 rokov. Povedala, že ju objednávka zarazila, no zdalo sa jej to celkom vtipné. Steve Jobs podľa nej v telefóne „znel ako džentlmen“. Zhang i jej manažér sa až neskôr od zákazníkov dozvedeli, kto im to vtedy volal a tiež, prečo odvtedy do predajne zvyknú volávať neznámi ľudia a objednávajú si 4 000 latte.

Viď 5 m 30 s.

komentárov
  1. @PPQ ale no, klud.. niekedy sa hodi aj nieco na odlahcenie. nie je tu toho podla mna prilis a toto video mnohych skor potesi a pousmeju sa (ak ho uz nepoznaju).

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.