Hodinky od Apple budú mať iOS a predstavené budú ešte v tomto roku

Bloomberg prináša novú správu o údajných pripravovaných Apple hodinkách. Podľa jeho zdrojov bol tento projekt dlhý čas záľubou hlavného firemného dizajnéra Jonyho Ive, ktorý pred niekoľkými rokmi pre svoj tím opakovane objednal plné krabice športových hodiniek Nike. Hodinky by vraj mohli byť predstavené už v tomto roku.

The Verge správu dopĺňa o vlastné informácie, podľa ktorých sa zároveň pracuje na prestavbe iOS do podoby, v akej by mohlo byť v hodinkách použité. Hoci predošlá generácia iPodu nano bola už vo veľkosti náramkových hodiniek a mala dotykové ovládanie, Apple evidentne uprednostňuje iOS pred jednoduchým firmvérom.

Zdroj: Su℮ ❥

komentárov
  1. ten obrazok je fajn, presne take by som si nic na ruku nedal, uvidime co to vlastne predstavia, pretoze uz nejkych 10 rokov hodinky nenosim, pripada mi to zbytocne kedze mam po ruke mobil.

    0
    0
  2. @kofola keby si hodinky nosil, zistil by si, ze na rychle zistenie casu je to omnoho lepsie ako mobil vo vrecku ;-)

    0
    0
  3. Nenazvu to podla mna hodinky, to by bolo degradujuce… musia tomu ale dat nejaky vyssi ucel.
    Hodinky su aktualne prezitok, nosia ich len ludia starsi ako 30 rokov, alebo ludia co ich maju ako doplnok, mozno sportovci. Globalne je to proste prezitok, cas ako taky je vsade… Siri, surfovanie, pripomienky, mozno…ale aj to vsetko mas na mobile, ktory mam vo vrecku, NACO aj na ruke?
    iPod s iOS na ruku? Ech, no neviem, neznie to moc revolucne…tento produkt bude asi klucovy. Bud potvrdia stereotyp, alebo spadneme na rite.

    0
    0
  4. Náramkové hodinky niesu prežitok…Vyjadruju osobnosť človeka, jeho vkus, podľa nich ľahko zistíš ským máš dočinenia. Inteligentný človek si vo výbere hodiniek dá načas a poriadne zváži každú kúpu. Hodinky su šperk, investícia. Zdedil som jedny po pradedovi a hoci mam viac prístrojov od applu ani všetky dokopy by mi nestáli za ten malý plechový prístroj… a mimochodom, tieto na obr. su aj vkusné ba dokonca majú vtip. (snad sa applu podari vytvorit nieco s podobnym impaktom a ako zvyčajne ukázať ostatným ako sa to dá… )
    Dúfam len, že nebudú stáť 2000 dolárov. :D

    sorry, za sentiment… ;)

    0
    0
  5. To nebudou hodinky, ale cely naramek ktery ti bude merit zivotni funkce a spalene kalorie atp. S hodinkama s iOS se u Applu jen tak nespokoji.. ;) Posunou mysleni zase o kus dal..

    0
    0
  6. Spravny chlap ma mat nozik, nie hodinky. Mam takmer 40, a hodinky uz roky nenosim. Nie som chlap? Dobre hodinky maju mat jednu podstatnu vlastnost, nenabijaju sa kazdych par dni. Z maleho “iPod-u na ruku” na rite nespadne nikto, ale strasne sa tesim na tu REVOLUCIU, co od toho mnohi ocakavate – o tom, potom.

    0
    0
  7. Hodinky su prezitok?!Nosia ich ludia starsi ako 30 rokov.Hhahaa nic vtipnejsie som nepocul alebo vacsiu blbost?Niektory ludia urcuju trend podla svojho nazoru.

    No ak by tie hodinky boli dobijatelne na solarnu energiu ako Citizen tak by som mozno aj pouvazoval nad nimi.Aj tak mam v plane si kupit dalsie hodinky.

    0
    0
  8. hodinky su sperk.. a mali by sa pohybovat v cene tvojho trojmesacneho platu. nie je to az taka zbytocnost. ma to aj ucel.. nieco ako retiazka ci drahy naramoks funkciou….. ja sam osobne velmi rad nosim hodinky.. ale je pravda ze sa blizim velmi 30tke.. ale hodinky nosim od 14 rokov…

    0
    0
  9. Ved som mal, ale doba sa zmenila, jednoducho nemienim byt ovesany zlatymi retazami a pod. ako v 70 – 80 rokoch.

    0
    0
  10. Da…05.03.2013 o 23:33

    no to urcite.
    netusim, co s tym ma inteligencia, ale ak to mam povedat tvojimi slovami, tak teda: inteligentny clovek si jednoducho hodinky na zvyraznovanie svojej osobnosti nekupi, pretoze keby tak spravil, hned v tej chvili by prestal byt inteligentny…

    btw, tie na obrazku su velmi pekne

    0
    0
  11. Milý Citizen, načo potrebuješ pohon hodiniek cez solarko? Príde prúser, zasekneš sa vo výťahu ale sa slnko schova za mrak a ty zrazu nezistíš koľko je hodín. Oveľa praktickejšie sú hodinky poháňané pohybom ruky. Ak ich štandartne nosíš na ľavačke, tak to chce zmenu životného štýlu – v rici sa špárať ľavačkou. A máš tým pádom nadosmrti v postate perpetum mobile :)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.