Na WWDC 2013 zrejme neuvidíme žiadne nové iOS zariadenia, môžeme sa však tešiť na nové Macy

Uznávaný Apple žurnalista, Jim Dalrymple, ktorý je známy svojimi kontaktmi priamo v Apple, sa najnovšie podelil o svoje očakávania v súvislosti s blížiacou sa konferenciou WWDC 2013. Nie je zrejmé, či odhaľuje interné informácie, ku ktorým sa dostal, alebo len vyjadruje svoj názor. Ak sa však jeho predpoveď potvrdí, neuvidíme tento rok na WWDC 2013 žiadne nové iOS zariadenia. Predstavenie nového iPhonu a iPadu máme podľa Jima očakávať na samostatnom podujatí zorganizovanom špeciálne na to.

Opačná situácia sa však týka Macov. Šance na predstavenie nových počítačov Apple by mali byť vyššie. Macy sú stále dôležitou súčasťou Apple, avšak spoločnosť by im už zrejme nevenovala samostatné podujatie. Výnimkou by boli dramatické až revolučné zmeny, ktoré by si zaslúžili svoje vlastné podujatie. Iný nový hardvér ako Macy tak zrejme na WWDC 2013 neuvidíme. Môžeme sa však tešiť na odhalenie nových verzií iOS a OS X.

komentárov
  1. No na Mac sa teším ten môj už je zrelý na výmenu tak sa teším :D
    Nový OSX ten bude určite predstavený
    Novy I OS asi nie pokial by sa nepotvrdil prichod 5S/6 ale to skorej pochybujem pretože zatial som nevidel žiadne foto ktore by mohlo vyzerať ako 5S :P

    0
    0
  2. Majki: iOS bude určite predstavený teraz aby do predstavenia nových iOS zariadení (cca sept.) mali vývojári čas sa s ním oboznámiť a pripraviť sa na prípadné nové možnosti ich využívania

    0
    0
  3. v novy logic, s 9 nou uz konkurentom ledva dovidia na chrbat … a hlavne keby vedel spolupracovat s fcpx ako sound postpro, to by som krochkal blahom :)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.