Majitelia starších iOS zariadení si budú môcť iOS 7 stiahnuť už 18. septembra

iOS 7 bude automaticky predinštalovaný na všetkých nových iPhonoch, ktoré sa začnú predávať 20. septembra. K novému systému však budú mať prístup aj majitelia starších iOS zariadení. iOS 7 si budú môcť stiahnuť ešte o dva dni skôr, ako si ho vyskúšajú majitelia nových iPhonov. Ak teda máte iPhone 4 a novší, iPad 2 a novší, iPad mini alebo iPod touch piatej generácie, už 18. septembra si budete môcť iOS 7 zadarmo stiahnuť aj vy. Majitelia iPhonov 5S budú mať v iOS 7 špeciálne 64-bitové verzie aplikácií, ktoré naplno využijú nový procesor, podporované sú však naďalej aj 32-bitové aplikácie. Samozrejmosťou je podpora nových funkcií ako napríklad dotykový senzor iPhonu 5S či rôzne farby iPhonu 5C.

komentárov
  1. tak az teraz RIP iPhone 3GS ;-) Osobne som dal sestre, iOS 6 bezi bez problemov, samozrejme bez extra novych funkcii. To je podla mna slusne, v porovnani s Galaxy a celkovo updatom Android na novy major release OS.

    64bit ale prinasa dalsiu komplikaciu, urobit aplikacie univerzalnu bude opat podstatne komplikovanejsie. je to mozno logicky krok, ale pred tym t zbytocne pokazilo zmenene rozlisenie iPhone 5, ktore som stale neprekusol.

    0
    0
  2. Viem že s beta verziami iOS 7 boli problémy ohľadom rýchleho vybitia batérie. Neviete niekto, či tento problém odstránili ?

    0
    0
  3. Tí ľudia čo napíšu, že kopírujú a podobne. Takisto aj iné somariny, že Android lepší alebo čo, že väčší podiel na trhu (nemá, len sa to zdá), tak skúste zapájať logiku.

    Nie je okopírovaný. Povedzte mi, nebol tu iPhone náhodou prvý? Voalá. A k farbám, že ich mala Nokia prvá takto. Hmm, pozrime sa na iPod Nano napríklad, už tam bola farebná revolúcia od Apple, ale tá siaha ešte aj ďalšie roky dozadu čiže shut up.

    0
    0
  4. @babo Počúval si na prezentácií koľko im trvalo prerobenie Infinity Blade III na 64-bit? 2 hodiny jednému človeku, čiže k tomu asi toľko ohľadom “komplikovanosti” :)

    0
    0
  5. @Mirek no ale druhá vec je, že infinity blade je hra postavená na unreal engine, ktorý je totálne multiplatformový a na podobné veci pripravený.. ostatok zas tak ľahko ísť nemusí, ale je to len môj dohad

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.