John Gruber: Všetky dohady o iOS 7 sú nesprávne

iOS 7 by mala byť z hľadiska dizajnu prvou veľkou aktualizáciu od uvedenia originálneho iPhonu. Doposiaľ sa pritom špekulácie zhodovali v tom, že nový dizajn má na starosti Jony Ive a dá sa zhrnúť v dvoch hlavných myšlienkach. Prvou je opustenie skeuomorfizmu, teda snahy napodobniť skutočné materiály v aplikáciách ako Notepad či Game Center, druhou zase plochosť, ktorá má byť vlastná celému iOS 7. Dizajnéri a vývojári odprezentovali v duchu týchto špekulácií už mnoho konceptov, ako by mohlo iOS 7 vyzerať. Trochu prekvapivo prichádza správa od Johna Grubera, ktorý je známy kvalitnými kontaktmi priamo v Apple. O novom systéme v podstate nevie nič. Z jedného zdroja sa však dozvedel, že dohady, ktoré kolujú internetom, sú chybné. Skutočne predstavené iOS 7 tak môže byť napokon úplne iné, ako sa očakávalo.

Múdrejší by sme mali byť už dnes večer po úvodnej prezentácii Applu na WWDC 2013, ktorá začína o siedmej večer nášho času.

komentárov
  1. No to mi je len prekvapenie, ze to ma vyzerat inac ako si to nakreslili a na internete prezentovali ludia co s Apple nemaju nic spolocne… ;)

    0
    0
  2. Wwdc je o software…takze ja cakam nove funkcie iLife, vylepsenia fotostreamov, konecne video streams, lepsi iCloud a podobne.

    0
    0
  3. @Adam najdi “Apple Events” channel mozno v podcastoch (ak mas 2 / 3 gen iOS > 5.0.2)

    +1 “redakcii” za to, ze obvykle krvave sepoty boli nahradene dohadmi

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.