iPad event #7: Nový iPad mini s Retina displejom

Po iPade Air prišiel na rad nový iPad mini. V súlade so špekuláciami Apple predstavil iPad mini s Retina displejom. Podľa očakávaní prináša rovnaké rozlíšenie ako iPad Air, teda 2048 × 1536, no na menšej uhlopriečke – 7,9 “. Hardvérovo sa iPad mini s Retinou vyrovnáva iPadu Air a ponúka Apple A7 procesor, 5 megapixelovú iSight kameru a FaceTime HD kameru na prednej strane.

Dostupný bude v dvoch farbách rovnako ako iPad Air, strieborná/biela a vesmírna šedá/čierna. Cena je stanovená na 399 USD za základnú verziu so 16 GB a Wi-Fi, za verziu s mobilnými dátami zaplatíte 529 USD. V ponuke ostáva aj pôvodný iPad mini s novou cenou 299 USD za 16 GB verziu s Wi-Fi. Dostupný by mal byť neskôr v novembri.

komentáre
  1. Kedze mi praskol po mensej nehode displaj na iPade 2, tak som sa chystal na iPad mini. Cakal som, ze dostane retinu, 64bit strukturu a TouchID. Skoda toho TouchID, ale aj tak kupujem.

    0
    0
  2. Nechapem naco ti je TouchID – ja mam zariadenia vsetky odomknute a som s tym spokojny a nezdrzujem sa zadavanim trapneho hesla.

    0
    0
  3. Niektore servery vyzaduju pritomnost hesla, ak sa chces pripojit napr. ku korporatnemu emailu. Ak nemas nastavene heslo, tak ti server nedovoli pripojit sa a stiahnut firemne maily.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.