Inteligentné hodinky Pebble prekonali 275 tisíc predobjednávok

Inteligentné hodinky Pebble boli zrejme prvými, ktoré ukázali, akú veľkú perspektívu tento segment má. Vznikli v rámci rekordne úspešného projektu na Kickstarteri, kde sa im podarilo získať viac než dostatok finančných prostriedkov od podporcov tohto nápadu. Pebble stále nie sú okamžite k dispozícii okamžite, máte však možnosť predobjednať si ich s tým, že by mali byť doručené toto leto.

Celkový počet predobjednávok už presiahol 275 tisíc, pričom od januára už spoločnosť vybavila 93 tisíc z nich. Doručené boli do viac ako 150 krajín a aplikácia umožňujúca komunikáciu s iOS alebo Android zariadením bola stiahnutá viac ako miliónkrát. Vývojári povzbudení záujmom zákazníkov neustále pracujú na pridávaní nových funkcií a možností, ako inteligentné hodinky využiť. Vstup na trh s inteligentnými hodinkami sa očakáva aj od gigantov Apple a Samsung, tvorcovia Pebble sa dovtedy snažia vytvoriť čo najlepší ekosystém.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.