Hra Plants vs. Zombies 2 sa už dostala do prvých App Storov

Očakávanú hru Plants vs. Zombies 2 zastihlo už niekoľko odkladov. Termín vydania 18. júl bol napokon odložený na neurčito, zrejme ešte toto leto. Napriek tomu, že do tohto dátumu ostáva ešte týždeň, sa už hra Plants vs. Zombies 2 objavila v App Storoch v Austrálii a Novom Zélande. Herné štúdio to vysvetľuje tým, že na predčasnom spustení si chcú otestovať, ako správne nastaviť ceny položiek v hre. Hra je totiž dostupná zadarmo, ak si ju však chcete uľahčiť, budete si musieť priplatiť nákupom položiek priamo v hre. Vývojári taktiež čiastočným uvedením hry testujú, či funguje cloud systém ukladania herných pozícií, ktoré sa teraz budú automaticky zdieľať medzi vašimi zariadeniami.

Po vyladení cien a cloudu by už nič nemalo brániť sprístupneniu hry v App Storoch po celom svete, vrátane tých našich. Ak sa nič nezmení, sťahovať by sme mali už 18. júla, teda podľa pôvodného plánu. Viac informácií nájdete na oficiálnych stránkach.

komentár
  1. Som slovák a hru som si stiahol už 10.7.2013 (myslím :D) z aplikácie appcake cez jailbreak :) je to veľká zábava až na to že sa tam skoro všetko platí :(

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.