Bezplatná komunikácia cez Viber prichádza aj na plochy počítačov

Viber je obľúbená služba, ktorá ešte pred predstavením iMessage umožňovala majiteľom iOS zariadení posielať bezplatné správy a uskutočňovať bezplatné hovory cez dátovú sieť s kýmkoľvek, kto má tiež nainštalovanú túto aplikáciu. V súčasnosti je dostupná pre iOS, Android, Windows Phone, BlackBerry, Nokiu, Bada a najnovšie sa k podporovaným platformám pridávajú aj počítače – Mac aj Windows.

Viber po nainštalovaní aplikácie zosynchronizuje kontakty, správy a históriu volaní s vašim mobilným zariadením, a tak môžete pokračovať vo vašich rozhovoroch na ktorom zariadení vám to najviac vyhovuje. Nechýba ani možnosť videohovorov, posielania fotografií, skupinových konverzácií, prenosu práve prebiehajúceho hovoru na iné zariadenie a to všetko bez registrácie, hesiel či pozvánok.

Viber pre Mac si môžete zadarmo stiahnuť tu.

komentárov
  1. Moze mi niekto, prosim vas, povedat, ake to ma vyhody oproti skype-u? Lebo zatial pouzivam na tento ucel skype, a teda by som chcel vediet, ci sa mi oplati prejst na Viber.
    Dik.

    0
    0
  2. vsetko by bolo fajn, keby mi viber nevybil baterku po necelom dni, hoci len v stand-by mode..preto som ho prestal pouzivat. Po prechode na iPhone5 som to skusil znova, bohuzial stale to iste.
    Nebudem si takto nicit baterku, preto som radsej presiel na skype s tym, ze sa prihlasujem/odhlasujem podla potreby.

    0
    0
  3. to sam: nechápem ako ti viber môže vybíjať baterku pretože funguje na princípe push notifikácií ako skoro všetky app. Jedine treba mať zapnuté dáta ktoré spotrebúvajú viac energie.

    0
    0
  4. viber je dobrý v tom, že sa vam človek dovolá aj ked nemate zapnutú aplikáciu na iPhone alebo aj ked ju nemate v pozadí. Skype musíte mať v pozadí zapnutý aby vam človek mohol volať.

    Viber pošle (ak nie je aplikacia spustená) Instant Message správu (ala SMS so zvukom akoby zvonil telefon), a ked ten pan potom klikne na tu správu spustí sa aplikácia viber a hned vas sa snaží pripojiť na už čakajúci hovor.

    0
    0
  5. výhoda oproti skypu že tie správy reálne aj chodia…

    pri skype sa mi x krát stáva že obe strany sú online (jeden na počítači druhý na tel.) a správy nechodia…

    0
    0
  6. nie je to len moj problem, tyka sa to viacerych ludi ci uz na androide alebo iOS. Neskusal som to na cistej instalacii po restore, kedze na to momentalne nemam cas ani chut kvoli jednej aplikacii, ale bol to znacny pokles vydrze baterie. To iste robilo aj priatelke na iP4.

    0
    0
  7. To: Phail – No vyznam to má taký, že na Viberi mám kopec kontaktov z môjho zoznamu a Skype používa kažký len minimálne!!!
    Skype 5 kontaktov full online, a na Viberi vyše 20 full-day online.
    Skype má na mobilných zariadeniach podľa mojej osobnej skúsenosti veľmi málo ľudí. Poniektorý ani nevedia že také niečo už existuje skoro 10 rokov. Tiež som zástancom Skypu, ale som nútený jednoducho použivať appky typu WhatsApp a Viber lebo androiďaci použivajú všetci skoro Viber, ktorý je zabugovaný jak prasa občas :-D
    Hold dnešná doba.

    0
    0
  8. Velmi podstatne vyhoda Viberu oproti Skype je, ze nemusite zhanat nazvy uctov svojich priatelov a znamych. Registracia je vase telefonne cislo, takze staci ich mat len v zozname. :)

    Inak ja mam problem prijat hovor ked je telefon zamknuty heslom. Odblokovanie telefonu mi zrusi hovor. Robim nieco zle?

    0
    0
  9. Môže mi niekto poradiť ako mám spojazdniť Viber aby keď odíjdem z app že aj potom mi príde správa aj hovor ja sa dozviem o správe iba keď som v app Viber a mám iphon 4 neviem čo s tým mám robiť?

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.