Apple sprístupnil vývojárom iOS 7 Beta 2

Apple na WWDC 2013 po prvý raz ukázal svetu pripravovanú novú generáciu operačného systému pre mobilné zariadenia, iOS 7. Krátko po tom sprístupnil prvú betaverziu iOS 7 vývojárom. Teraz, o dva týždne neskôr, už Apple vydáva pre vývojárov druhú betaverziu iOS 7. Nová betaverzia prináša podľa oficiálnych informácií od Apple opravy známych chýb a zlepšenia. Finálna verzia by sa mala k používateľom dostať na jeseň tohto roku. V tomto čase sa očakáva aj predstavenie nového iPhonu a iPadu, ktoré už prídu s predinštalovaným iOS 7.

komentárov
  1. Mozem potvrdit, ze iOS 7 beta 2 je na iPhone 4S vyrazne lepsia. Urcite menej seka, a aj multitasking prepinanie je ovela sviznejsie. Navyse opravili rozne vizualne bugy, ktore tam boli, napriklad v telefonnom zozname pri scrollovani mena prechadzali cez status bar nezahmlene, co vyzeralo rozbito, a navyse sa nedalo odscrollovat naspat uplne hore – napriklad najnovsie 2 hovory odstavali nedostupne :) Toto vsetko je vyriesene. Opravili napriklad aj pokazenu synchronizaciu kalendara – teraz sa synchronizuje normalne, v beta 1 mi aj niekolko hodin nechcelo ukazat polozky, ktore som pridal na MacBooku.

    Skarede ikony na home screene ostali, ale inak je to celkom pouzitelna beta. Prva beta bola asi len alfa :)

    0
    0
  2. No ja zas nesuhlasim s nazorom Duriho. Pripinanie multit. seka tak ci onak a niekedy aj pada. System stale mrzne je spomaleny. Pre tych co chu kvalitny SW vobec neodporucam.

    odskusane : iPhone 4S

    0
    0
  3. Mne sa tiež nepáči terajší homescreen, ale čo už narobíme :-/
    Mňa stále štvú podcasty. Stále mi nejdú 2x spustiť. Vymažem, znova nahrám a stiahnem podcasty, prvé spustenie trocha viazne ale hudbu prehrá, ale druhý krát už aplikáciu nespustím a stále tmavá obrazovka.

    0
    0
  4. Pokiaľ sú problémy (sekanie pri scrolle a pod.), je potrebné spraviť tzv. Clean Install, kedy po nainštalovalí iOS 7 Beta 2 nedáš „Obnoviť zo zálohy“, ale „Spustiť ako nový iPhone“ – mne po clean install všetko funguje hladko, dokonca aj výdrž batérie je výrazne lepšie, ako pri Beta 1.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.