Aktualizovaná verzia YouTube pre iOS prináša nové funkcie

Google aktualizoval iOS verziu oficiálnej YouTube aplikácie. Nová verzia prináša dve praktické nové funkcie. Prvou je možnosť spustiť „picture-in-picture“ mód, v ktorom môžete sledovať práve prehrávané video a zároveň pokračovať vo vyhľadávaní ďalších videí prípadne ostatného obsahu YouTube aplikácie. Nechýba ani možnosť kedykoľvek sa vrátiť k zobrazeniu na celú obrazovku, prípadne video úplne zrušiť.

Druhou praktickou novinkou je možnosť prehrávať playlisty bez potreby akejkoľvek interakcie a bez prerušovania. Stačí si vyhľadať playlist, ktorý chcete sledovať, stlačiť tlačidlo „play all“ a o ostatné sa už postará aplikácia sama.

komentárov
  1. Horsie je ze sa tak isto ako pri starej appke neda pozerat pri 4S video na celu obrazovku s tym ze ozeliem kraje.. Niekedy sa to dalo :/

    0
    0
  2. Áno update… Akurát,že sa teraz neviem prihlásiť na svôj YouTube kanál na iPade. Verification error. Nevie niekto nejaké riešenie? Prešiel som fóra a skúšal všetko možné no stále to nefunguje.

    0
    0
  3. na iPhone to ide sledovat na celu obrazovku bez krajov…

    a skoda je, ze stale sa neda dat video do pozadia, ako napriklad vo VLC playeri… ale uz to vyhladavanie pocas pozerania je pokrok, ked netecie, aspon kvapka

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.