AgileBits dočasne znížili cenu 1Password 4 pre iOS

Obľúbený manažér hesiel od AgileBits, 1Password 4, je teraz v rámci časovo obmedzenej akcie dostupný za 6,99 EUR. Za nižšiu cenu sa zatiaľ táto aplikácia nepredávala. Príčinou tejto zľavy je zrejme skutočnosť, že od 1. septembra prestane v predchádzajúcej verzii 1Password 3 fungovať synchronizácia s Dropboxom. AgileBits tak chcú umožniť majiteľom predchádzajúcej verzie lacnejší upgrade. Oficiálna podpora 1Password 3 však pokračuje aj naďalej, synchronizácia nebude fungovať preto, lebo Dropbox ruší API, ktoré na to bolo použité. 55% zľava je časovo obmedzená, no zatiaľ nie je známy presný dátum, kedy skončí.

Sťahovať môžete priamo z App Store.

komentárov
  1. Tiez si myslim, ze dovod je iOS7. Kompletne riesenie (mac, ipad, iphone) vyslo na strasne prachy takze v tomto ich asi Apple trosku nasral :-)

    0
    0
  2. @Roman. ano, keychain. ale to je “len” synchronizacia medzi iOS a mac. pokial mas win, tak by si nemal ako. 1Password je aj pre win.

    0
    0
  3. este dodatok, ze pouzivanie keychainu nebude uplne plnohodnotne, pokial ste zvyknuti v iOS7 zariadeniach pouzivat safari a na OSX desktopu Google Chrome – spolu to asi nepojde.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.