Za štyri dni sa predali tri milióny nových iPadov

Apple včera večer zverejnil tlačovú správu, v ktorej informuje o prekročení trojmiliónovej hranice predaných iPadov tretej generácie. Začal sa predávať v piatok v prvých desiatich krajinách. Na Slovensku a v Českej Republike príde na pulty autorizovaných predajcov už tento piatok. Slovenskí APR predajcovia potvrdili MacBlogu, že nové iPady budú poskytovať od rána a bude ich dostatočné množstvo. Pod textom nájdete všetky informácie o novom iPade v súvisiacich článkoch.

komentáre
  1. Dobrý den,

    víte něco bližšího o tom přehřívání nového iPadu? Máte s tím nějaké zkušenosti, kdo jej už vlastní?

    0
    0
  2. S tym prehrievanim alebo zohrievanim vacsim musim povedat ze na tom pravdy musi nieco byt uz len preto ze plocha na odovzdavanie tepla ostala a bateria sa vybija intenzivnejsie 2 x ak plati ze zvysili kapacitu bazerie 2x a vydrzi rovnako dlho je to uplne logicke ze 2 x viac energie aj tepelnej sa minie. Tym pasom pocitovo bude hlinik urcite viac hriat. Ziadna bateria nie je tak uzasna zeby sa pri vybijani a nabijani nezohrievala. Proste okrem procesora a ram aj ona ma vplyv na zahrievanie stroja a hlinik ma dobre vlastnosti na odvod tepla a aj preto ho tam zospodu ipad ma. Ked sa mi kedysi vybijal iphone rychlo (soft chyba) bol horuci na dotyk a to je skoro same sklo…. Ono to vybijanie a teplo ide ruka v ruke. Treba pockat na ludi aleocakavam zebudu prekvapeni co poznaju ipad 2 a 1 ze je ipad new o poznanie teplejsi. : o))) by ma prekvapilo skor keby to bolo inak.

    0
    0
  3. Denis, áno zahrieva sa pri garficky náročných operáciach (HD video ?), ale to sa zahreje aj iphone 4s pri infinite blade. Nieje to nič strašné…samozrejme pracovať s grafikou alebo pozerať HD film pod priamim slnkom Ti asi nikto neodporučí. Podľa mňa to je len len poplach…

    0
    0
  4. Mišo vďaka,

    Ja som sa trocha vylakaľ, ale prečítal som si pred chvilkou iné fóra v zahraničí a nie je to nič tragické. Vraj ľudia, čo majú púzdra ani nezaznamenajú problém. A ja mám na jednotke Apple cover, čo mi chrání aj zadnú stranu, a podobné chcem aj na trojku, tak dúfam, že ani ja nebudem nič také riešiť.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť