Vráti sa do iPodu nano kamera? Dvojmesačný prototyp naznačuje, že áno

Správy o kamere v iPode nano siedmej generácie sa už v minulosti objavili hneď niekoľkokrát. Z taiwanských stránok sme mali možnosť vidieť fotografie prototypu, podľa ktorého mala nová verzia iPodu nano prísť o sponu a získať kameru. Ako už vieme, zmien v rade prehrávačov iPod bolo minulý rok minimum. iPody nano sa vlastne nezmenili vôbec, došlo len k zníženiu cien a vydaniu softvérovej aktualizácie. Najnovšie správy však naznačujú, že Apple skutočne aj naďalej počíta s iPodom nano s kamerou a mohli by sme sa ho dočkať už pri najbližšej aktualizácii.

Tá by mala prísť nezvyčajne skoro. Namiesto tradičného jesenného dátumu by Apple mohol predstaviť nové iPody v prvom alebo druhom kvartáli 2012. Vzhľadom na posunutý termín predstavenia nového iPhonu by narušenie zaužívaných období pre aktualizáciu ostatných produktov nebolo prekvapením. Od predstavenia a spustenia výroby majú iPod nano deliť len problémy s kamerou, ktorá má zatiaľ tendenciu snímky preexponovať. Na rozdiel od predchádzajúcich snímkov však tento prototyp má aj kameru aj sponu, v ktorej je otvor. Možnosť pripnúť si iPod nano k oblečeniu by tak ostala zachovaná. Prototyp na fotografiách by mal byť dva mesiace starý. Ak je to pravda, dizajn iPodu nano by zostal aj tento rok prakticky bez zmien.

iPod nano 7 generácia prototyp

Otázkou však je, či je vôbec kamera na iPode nano potrebná. Chýba vám? O svoje názory sa môžete podeliť s ostatnými v diskusii pod článkom.

komentáre
  1. nech radsej urobia novy softver na ipod nano, vadi mi ze si nemozem dat vlastne pozadie, aplikacie a hlavne ze nemozem poriadne priblizovat fotky.

    0
    0
  2. myslim ze urcite je uzasna vec dat tam kameru nakolko 90 percent skolopovinych pouziva nano na opisovanie v skole preto ho mam i ja ale aj suhlasim zo samom chce to lepsie priblizovanie inac mi nic nechyba btw tento prototipp ma rok nwm co za slepeho windows geekra pisalo tento clanok

    0
    0
  3. Je pekne mať foťak zo zadnej strany ale keď maš nano ako hodinky tak bude nepoužiteľný preto radšej keby ju dali dopredu pre facetime a pridali wifi

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.