Nová forma ochrany iPhonu pred poškrabaním – ďalšia vrstva skla

Sklo na prednej a zadnej strane iPhonu 4(S) toho síce vydrží veľa, no poškrabať ho nie je až taký problém. Ak chcete, aby váš iPhone vyzeral ako nový aj po niekoľkých rokoch, výrobcovia ponúkajú množstvo ochranných puzdier a fólií. Zatiaľ čo fólie nevyhovujú každému a puzdra môžu narušiť originálny dizajn iPhonu, firma Spigen ponúka ďalšiu alternatívu. GLAS.t je názov novej ochrany pre váš displej. Na rozdiel od bežných fólií, GLAS.t je sklo podobné tomu, ktoré je na iPhone. Jeho hrúbka je 0,4 mm. Použité materiály by mali zabezpečiť väčšiu absorbciu nárazov. Ak by vám toto sklo predsa len prasklo, úlomky sú tupé, takže nepoškriabu displej, ale ochránia ho pred poškodením.

Cena je stanovená na 27,99 USD, nakupovať môžete cez oficiálne stránky.

V pokračovaní článku nájdete aj video.

komentárov
  1. Paci sa mi sposob instalacie, no osobne si myslim ze je to uz dost hrube. Kebyze je to folia, ktora je na dotyk rovnaka ako sklo telefonu a ma hrubku menej ako 0.1mm tak by som to mozno zobral. Ostatne pridavat druhe sklo mi pride zbytocne.

    0
    0
  2. totálna hlúposť, navyše je to len na displej, takže keď niekto chce aj na zadnú stranu mobilu, tak zaplatí ďalších 27 dolárov, mám púzdro na iphone 4, je koženné a vyklápacie, pokrýva prednú a zadnú stranu mobilu, a aj spodnú s reprákmi, vyšlo ma 30€ s poštovným, no je určite kvalitnejšie ako sklenené, ak sklené praskne pri páde, rovno môžete kupovať nové mne sa pri páde zapráši tak utriem a je to :D

    0
    0
  3. Dobrá vec to možno aj je ale je to moc hrubé, a kto už skúšal nôž,nožnice,šrubovák na displeji? podľa mňa úplne stačí fólia

    0
    0
  4. Možno hlúpa otázka, ale… Nemá náhodou iPhone “nepoškriabateľný” povrch? :-/
    Na konci februára mi má prísť 4S a teraz som nejako zneistel….

    0
    0
  5. Vratko, iPhone teda nie je ani nahodou neposkriabatelny. Ale folia je na nom neviditelna a ochrani ho. Takze kvoli tomuto sa fakt trapit nemusis.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť