Skype 6 pre Mac a Windows

Novej ikony, vzhľadu a funkcií sa dočkala aplikácia Skype. Verzia 6.0 prichádza pre OS X aj Windows a podporuje vysoké rozlíšenie nových Retina MacBookov Pro.

Skype 6 prináša hlbšiu integráciu Facebooku a Windows Live. Chatovať je už možné zo všetkými priateľmi na oboch portáloch, vrátane Outlooku a Windows Messengeru. Na prihlásenie do Skype už nepotrebujete vlastný Skype účet. Môžete sa prihlásiť údajmi z Facebooku alebo Microsoftu a vnútri aplikácie môžete vidieť všetky príspevky a novinky z Facebooku. Ak ste si ešte nevšimli, tak cez Facebook web už je nejaký čas možné s priateľmi telefonovať. Všetko to beží práve cez Skype a súčasťou jeho novej verzie je aj možnosť týmto priateľom telefonovať priamo z aplikácie. Onedlho by mala pribudnúť aj možnosť zavolať priateľom na Windows Live Messengeri.

Ešte jednu maličkosť autori zanedbali. V prípade, že máte starý Skype účet a pripojíte si doň aj Facebook, tak nie je možné duplikované kontakty spojiť do jedného.

Skype 6 je „retina-ready“. Zdroj: skype.com.

komentáre
  1. moj subjektivny pocit bol, ze skype uz straca uzivatelov (na ukor FB). mozno preto to zmiesali dokopy. co sa mna tyka, tak si ma neziskali a asi ani nikdy neziskaju.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť