Siri je medzi používateľmi populárne aj s odstupom času

Po predstavení tretej generácie iPadu, v ktorej pribudla z hlasových funkcií len novinka Dictate na diktovanie textu, bolo jasné, že Siri zostáva aj naďalej exkluzivitou iPhonu 4S. Ten je však minimálne v kontexte Applu na trhu už relatívne dlho, a tak mohol prvotný záujem o Siri s odstupom času medzi používateľmi opadnúť. Zdá sa, že sa používatelia celkom nevrátili ku „klasickému“ spôsobu používania iPhonu.

Napriek tomu, že Siri je stále v betaverzii, každý mesiac túto funkciu využije až 87 % majiteľov iPhonu 4S. Najčastejšie Siri pomáha s telefonovaním a písaním správ, takmer denne to využíva až tretina majiteľov iPhonu 4S. So Siri je spokojných 55 % používateľov, nespokojných 9 %, ostatní sú niekde medzi. Samozrejme, Siri sa bude neustále zlepšovať, netreba zabúdať na to, že stále ide len o betaverziu.

Ako často využívate Siri vy?

komentárov
  1. Siri je úžasná. Využívam ju skoro stále, keď som vonku. Telefonujeme spolu, počúvame spolu hudbu a minule sme nastavovali budík (nežartujem)…
    SMSky spolu nepíšeme, keďže slovensky ešte nevie…

    0
    0
  2. Porozprava mi o pocasi, zapise mi poznamky a stretnutia, vobec ma to nerusi, ze to je v anglictine, sem tam sa trapi, kym mi porozumie, ale je to celkom sranda. Dokonca som ju poziadal, ako ma ma oslovovat, zatial nam to celkom klape :)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť