Pozrite sa na prvý holandský Apple Store v Amsterdame

Verejnosti sa síce brány prvého holandského Apple Store v Amsterdame otvoria až túto sobotu, no médiá si ju mohli prezrieť už včera. Na internet sa tak dostali fotografie z interiéru. Ako vidíte, Apple Store sa nachádza v historickej budove a Applu sa podarilo zachovať jej pôvodné rysy a zároveň je predajňa verná dizajnu a konceptu ostatných Apple Stores.

Autor: Thomas Schlijper

Ďalšie fotografie nájdete v pokračovaní článku.

Apple Store Holandsko Amsterdam

Zdroj: OneMoreThing.nl

Apple Store Holandsko Amsterdam

Zdroj: OneMoreThing.nl

Apple Store Holandsko Amsterdam

Zdroj: OneMoreThing.nl

Apple Store Holandsko Amsterdam

Zdroj: OneMoreThing.nl

Apple Store Holandsko Amsterdam

Zdroj: OneMoreThing.nl

Apple Store Holandsko Amsterdam

Zdroj: OneMoreThing.nl

Ktorý Apple Store sa najviac páči vám?

komentárov
  1. Slovensko bude este musiet velmi dospiet, aby sa dockalo takehoto obchodu. Viem si predstavit jak sa tam nasackuju rozne individua a podobne :/

    0
    0
  2. Neviete nahodou ake mavaju akcie pocas grandopeningov?
    Ci by sa tam neoplatilo skocit
    Inak to tam bude asi preplnene, tlacenice a taak, radsej potom neskor a vychutnat si to bez osialu, iba ak dake te akcie zlavy?
    Co myslite?

    A na slovensky, pravdepodobne v nastavajucom storoci

    0
    0
  3. @PR:
    keby si aspon netaral

    pekny store. podarenejsie ako v Londyne na Regent Street a ten je tiez vo velkom style zrobeny… tento je taky decentny a zaroven velkolepy v tej spravnej kombinacii..
    moderne technologie v povodnom priestore, nadhera

    0
    0
  4. Cely uspech applu je zalozeny aj na tom, ze nevahaju nasypat do systemu prachy.

    Drviva vacsina firiem – specialne v CR/SR chce len vacsie/este vacsie zisky a mensie a este mensie naklady. Nechapu, ze to takto nefunguje. Ak usekne niekto prachy na podporu zakaznikov/marketing/design/pokrokove technologie a pod., uspori sice zopar supiek, ale ked prestanete polievat strom, nezdochne vam hned, ani na druhy den.. NO a ked zacnu postupne odpadavat a strom pmoaly vysychat, lebo nikto neivestuje vodu/ziviny, tak “vedenie” utiahne este viac naklady, pretoze NIE SU VYNOSY.. nezabudnu pridat svoje šalamúnske a alibisticke KEBY BOLI vynosy, NEMAME PROBLEM naliat prachy do novych veci, podpory userom, do predajnej siete a pod. Konci to zvacsa krachom, ale to nikoho z “kompetentnych” netrapi, lebo uz su pekne napakovani, pretoze bonusovy system je typicky naviazany na to kolko “usporia” v nejakom casovom obdobi.. NO a potom sa vsetci cuduju ako to ten APPLE, GOOGLE a pod. robia :)

    zacarovany kruh.. + je radost pracovat pre takuto žumpu :(

    @PR – APPLE NEMAL kamenne story. To neni o tom, ze zacali mat drahe story a zaplatia to zakaznici – je to filozofia. Od navrhu, vyroby, designu, speci technologiach, prestize, znacky, marketingu az po support, predajne, web.

    Mnoho ludi nie je schopnych ani pochopit celkovu genialnost tejto masinerie, ktoru jobs so svojim timom rozbehol, nieto este, aby s niecim podobnym prisli sami, preto je to take tazke pre APPLE haterov :)

    p.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.